Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Plaka

bcelebi

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Şub 2010
Mesajlar
25
Yaş
35
Merhabalar,

Konunun yeri burası değil sanıyorum ama en yakın burası olduğunu düşündüm.

Aralık sonunda yeni bir araç alıyorum konuyla ilgili olarak plaka konusunda yardımcı olabilecek kimse var mıdır ?

Teşekkürler,
 
nasıl bi yardım istiyosun araç yenimi ikinci el mi ona göre söyleyelim
 
Bizim yardım etmemiz zor..İstediğin plaka hangi semte bağlıysa ikametgahını oraya taşıcaksın daha sonra istedğin plaka için bi miktar para yatırıcaksın..
 
sıfır araç alıyosanız biraz dah kolay istediginiz plakayı almak 2 ci el alıyorsanız alım satım ve bagış yapmanız bulundugunuz semtde o plakanın verilip verilmedigini ögrenmeniz lazım
 
0 alıyorum. 34 CLB XX gibi bir plaka düşünüyorum. nasıl yapılabilir ?
 
E-devlet'ten o planın hangi ilçede olduğuna bakın daha sonrada üstte yazdıklarımı dikkate alın..
 
Plakanın özelliğine göre değişiyo..Mesela sizin soyisminiz Çelebi istediğiniz plakada CLB 1000-2000 arası değişebilir sanırım..
 
Biz abime aldik yc 250 vermiştik 5yil oldu ama şimdi nekadardir bilmem eger emniyette tanidiklar varsa daha ucuza alabilirsin
 
en asagı 1000 tl yi gözden cıkartın eger aldıgınız firma plaka işlerinizi yapmıyorsa sizin arastırıp o bölgeden plaka cıkatrmanız dogru olur umut arkadasımızın dedigi gibi :eek:key:
 
Geri
Üst Alt