Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Piyanoya cila

imprezaWRC

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2011
Mesajlar
72
Yaş
43
Evet evet, başlığı yanlış okumadınız, bayramda annemin matlaşmış piyanosu üzerinde chemical guys liquid extreme depth liquid carnauba wax uyguladım.
Best Carnauba Car Wax

Bu cilayı yüzey ıslakkende sürebildiğiniz gibi camlarada sürebiliyorsunuz. Kılcal çizik kapatma özelliği var, butter wet wax kadar ıslak görünüm vermesede carnauba içeriği sayesinde yüzeyi yeteri kadar ıslak ve parlak gösterebiliyor.

Ben uygulamayı makyaj temizleme pamuğu ile elle yaptım. Tek kat uyguladım, ancak dairesel hareketler yerine yukarı aşağı ve sağa sola hareketler ile cilayı uyguladım.
15dk kurumasını bekledikten sonrada sildim.

pia1.jpg

pia2.jpg

pia3.jpg

pia4.jpg


Tabiki derin çizikler olduğu gibi kaldı ancak kılcal olan çizikler maskelendi ve piyanonun o kısmı eski görüntüsüne kavuştu.
 
Güzel çalışma daha nelere cila atacaksınız merak edıyorum.
 
Teşekkür ederim. Sırada buzdolabı, çamaşır makinesi gibi eşyalar olabilir :D:D
 
Zeytinyağı tavsiye ederim. Eser miktarda pamuğa yedirilip, uzun sürede sürerek. Tabii çizikler oluşmadan önce. Piyano ne marka merak ettim, kaç yılı üretimi?
 
Valla o tavsiyeyi sizden almakta epey geç kalmışız diyebilirim. Temizlik esnasında kimse önemsemediğinden piyanonun boyası çok kötü hale gelmiş.
Markası Yamaha, upright stilinde bir model.
 
Çok güzel olmuş , rengi resmen canlanmış.Bende cilayı arada bi evdeki tv lerin parlak siyah olan çerçevelerine yapıyorum ,çok güzel parlıyor. =)
 
telefonun camına mı yapsam bende cok cızık var :D
 
Plastik cam çizik giderici ya da daha genel anlamda cila değilde pasta ile cama girişmen lazım.
 
Geri
Üst Alt