Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Piyano siyahı kaplama istiyorum???

Gsaer

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ağu 2011
Mesajlar
20
Yaş
34
Arkadaşlar seatın sitesinde girdiğimde ön kosola yane teyp yanı vs. piyano siyahı denilen aksesuar kaplamaymış ben öle istemiyorum tek tek parçaları söküp piyano siyahına boyuyan vardır diye düşünüyorum eğer varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
 
Biz bir defa boyadık, artık boyamıyoruz :) , o plastiklerde 3 ayrı katman var, hepsi itina ile temizleniyor, ardından 5 işlemli boya atılıyor, rakam olarak komple kaputun normal fiyatından daha pahalıya sadece maliyeti çıkıyor (işçilik+boya maliyeti)
 
Ben boyattım, işlemi yapan dükkan bir daha VW grubu aracı boyamayacağını söyledi. Malesef ki size yer öneremiyorum :D
 
yapmıcaz o zaman :) bide elimizdeki renkten olmıyalım
 
Ben iç konsoldaki teyp cercevesi, klima cercevesi , kapı kolları, klima cevresindeki cebmerler, kadran etrafındaki alan ve ayna kapaklarımı kendim boyadım :D

Hemde Piano Black Sprey boya ile ( Akçalı marka) gayet güzel tuttu atma vs sorun yapmadı tek sorun sıcakta boya nedenli yada zemin kaynaklı kabarcıklar olustu...

çözüm olarak tekrar boyama kararı aldık. fakat bu sefer arac için plastik boyası bastırcam sanayiden bunları iyica temizeyip güzel 2 kat boya atıp tamamlıcam =)

bence siyah her zaman güzeldir =)
 
Kabarcıkların, tırtıklı görünümün sebebi zemin, son ham plastiğe kadar kazımadan boya atılırsa scak/soğuk bu kötü kozmetik görünüm oluşur, plastiğe kadar kazırken de aynı zamanda zemini çizmemek gerekiyor. Bu sefer çizikler doldurulacağı için, narin iç mekan plastiği görünümü kayboluor, Opel de yapınca böyle oluyor mesela, kapı kolu mu tampon kenarı mı belli değil, çok kaba.
 
bencede mantıklı ben bunu bir parçaya uygulayayım
 
Geri
Üst Alt