Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Pist Organizasyonu ? (time trial)

_AS_

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ocak 2011
Mesajlar
1,184
Yaş
35
Aklıma geldi şimdi, niye böyle bir organizasyon yapmıyoruz:) bazı otomobil forumları böyle organizasyonlar düzenliyor.
Hem eğlenceli bir ortam olur, hemde time trial, slalom vs yarışması yapıp herkezin sürücülük becerilerini ve araçlarımızın kapasitelerini görmüş oluruz:)

Güzel olabilir bence:) Normalde piste çıkılabilecek farklı platformlar var fakat scw ta olsa daha güzel olur hem araçlarımız çoğu aynı klasmanda olduğu için; örneğin leonlara yapılan alçaltmanın etkisini 18" lerin etkisini 1.2 1.4 1.6 klasmanlarında görmüş olurduk:)
 
imzamdaki resimde İstanbul Park organizasyonundaydım..volkswagenlere özeldi bende biraz laf kalabalıklığıyla doğuş grubu ele alarak katıldım :)

güzel oluyor açıkcası
 
istanbul park gecen sene yaz aylarında kiralanabiliyordu. Bir tanıdıgım motoru ile sadece 50 tl ile piste girerek istedigi gibi hız, lastik yakma, gezi resim :D her istedigini yapabilmiş. Şu anda kiralama durumu ne şekilde yapılıyor veya yapılıyormu bilmiyorum. uzun süre arastırdım ama 1 2 ajans firması karsıma cıktı. Onlarda da kiralama sonlanmıstır yazıyordu....

Umarım bole bir organizasyon olusturabiliriz. Hız yapamasamda o pistte sürmek istiyorum
 
bencede iyi bir fikir çok eglenceli olur :)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: _AS_
Not: o pistte sınırları zorlamak lastikleri bitirmek demektir. tecrübeyle sabit :D
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: _AS_
Yanlız İstanbul Park olmasıda şart değil körfez de olabilir. :)
 
Geri
Üst Alt