Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Piranha NoTraffic R Type 7.0 inç HD Ekranlı TMC RDS (Trafik Bilgili) GPS Navigasyon

ftt2710

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ara 2012
Mesajlar
9
Yaş
40
arkadaşlar 1 ay önce hediye edilen Piranha NoTraffic R Type 7.0 inç HD Ekranlı TMC RDS (Trafik Bilgili) GPS Navigasyon Cihzımı satıyorum kutusu ile birlikte gönderilecektir. temiz sorunsuz ve mükemmel bir cihazdır. satma sebebim ise cep telefonum ile navigasyon işimi halletmemdir. İstediğim fiyat ise 250 TL'dir. ilginen arkadaş olursa özelden yada buradan mesaj yolu ile ulaşabilirler. ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz noTraffic R Type - 7.0 inç HD Ekranlı TMC RDS (Trafik Bilgili) GPS Navigasyon Sistemi - Piranha Bilişim Teknolojileri saygılar....
 
Hayırlı satışlar... güzel cihaz... uygun fiyat...
 
Hayırlı satışlar...
5" olan modeli kullanmıştım.Çok güzel cihaz hala evde duruyor...rns 510 geçince yedeğe aldım.
 
birde arkadaşlar şunu eklemek istiyorum isteyene igo primo 2.4 yazılımlı ve başarsoft en güncel haritalı gönderebilirim. yada piranhanın kendi orjinal yazılımı olan sygic ile birlikte de göndrebilirim. alacak arkadaşın tercihine göre gönderilecektir cihaz. tavsiyem igo primo 2.4 yazılımlı ve başarsoft haritalı olmasıdır. bilgilerinize saygılar.
 
Geri
Üst Alt