Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

photon xenon effect ibiza

suat86

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Kas 2014
Mesajlar
146
Yaş
37
Beyler farlari degistirdim ama sislere ulasamadim bi turlu,kolay bir yol bilen varmidir acaba???
 
Ayrica fotolari bi turlu yukleyemedim benim modem den dolayi :mad:
 
Hayırlı olsun farklı resim yükleme sitelerinden deneyin birde öyle bakalım
 
hacım sisler kapaklı sağdan sokacan tornavidayı usulcana cıkarcan hoop elinde.tüm modeller için böyledir.sağdan sola doğru :) yani cekiden cıkarcan bunun için plastık tornavıda ya da başka hırdavat kuallanabilirsin.takarken de soldan tırnakları yuvaya geciririp sağa doğru kastırıp cıt tamamdır :)
ayrıca kapağı cıkartın mı onu tutan vidalar var somunluysa arkadan tutup önden cıkartırsın ...sisi eline almadan ampulu takamazsın.kablosu yeteri kadar uzun zaten.vidaysa malum yıldız kullanırsın.ben kendi fr tamponumdaki sisleri kendım taktım servise gerek yok hemde paslanmaz cıvata kullandım yağmurda paslanıp cürümesin diye sonra sökerken zorlanıyor insan yapışıyor mubarek :D
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: xure
hocam keşke farları değişmeseydiniz, beyaz olduğu için yanıltıyor ama sarı her zaman daha iyi ışıtıyor. Ben sislere ve plaka ustu led taktım sadece..
 
Kardes zaten uyeyim ve kendimi 6 ay once tanittim,banlarlarsa sikinti yok ;)
 
6916e5f00b91edf65ab8f6505307cabc.jpg
 
Geri
Üst Alt