Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Philips Diamond Vision V.S. Osram Cool Blue ?

Çöllü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
4,794
Yaş
39
Bilgisi Olan Arkadaşlardan Makyajlı Kasa için hangi Soketli yukarıdaki Halojen Ampullerden Hangisi Tavsiye Olunur Bilen Kullanan Yorumlarsa Sevinirim Yaz ve Kış koşullarıda bu degerlendirmeye katılırsa memn un olurum.. Şimdiden Teşekkürler:)
 
img00088201201032220.jpg
soldakı
[h=2]Philips Diamond Vision sagdakı de Osram Cool Blue hyper ben tum ampullerı denedım hafıf beyazlık ıstıyosan cool blue hypr[/h]
 

Ekli dosyalar

  • img00088201201032220.jpg
    img00088201201032220.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 51
Ben mercek taktırmadan önce philips diomand vision kullanıodum diğer beyaz ampüllere göre çok daha iyi aydınlatıyor memnundum.
 
bende önceki aracımda osram cool blue kullandım çok memnundum. sadece yağmurlu havalarda görüş biraz azalıyor
 
Osram cool blue kullandım ıslak zeminlerde görüntü düşüyor başkada sıkıntı yapamadım,,,
 
ikisinide kullandım ama görüntü olarak cool da diamond da çook güzel görüş açısından ise cool bi adım önde sanırım, ayrıca diamond a okadar para verme photon al ikisninde ömrü aynı diamond 70 civari photon 40 45 civari, (bir hatırlatma sislerim uzunlarım kısalarım hepsi diamond vision çokta memnunum:) sislerim patladı şimdi photon alıcam sislere )
 
Osram nightbreaker plus. Ben kullanıyorum. Ciddi anlamda başarılı...

Bu söylediklerin kış koşullarında görüş çok düşer :)
 
poton var elimde şu an hiiiiç beğenmedim resmen rezil sakın almayın yarın geri gönderecem zaten yeni geldi...
 
Geri
Üst Alt