Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Peugeot ve Citroen Araçlarını Geri Çağırdı

Torrado

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
955
Fransız otomobil üreticisi Peugeot-Citroen de (PSA), Toyota ile aynı fabrikada üretilen bazı araçlarını geri çağırma kararı aldı.


Şirket yetkililerince yapılan açıklamada, geri çağırma kararının önlem amacıyla alındığı belirtilerek, söz konusu karardan Peugeot 107 ile Citroen C1 modellerinin etkileneceği ifade edildi.

Açıklamada, bu iki modelin, her yıl yaklaşık 200 bin aracın üretildiği Çek Cumhuriyetindeki TPCA-Toyota Peugeot Citroën Automobile adlı fabrikada Doğu ve Batı Avrupa pazarı için üretildiği kaydedildi.

Geri çağırmaların ne zaman başlayacağı ya da kaç adet aracın çağrılacağına ilişkin her hangi bir bilgi verilmeyen açıklamada, şirketin henüz problemin hangi aşamada meydana geldiğini araştırdığı belirtildi.


Kaynak : hurriyet.com
 
beni kim geri çağırcak acaba.. :D :D :D
 
Geri
Üst Alt