Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Pert İbiza Sol Çamurluk değişmiş Sadece...

orkun

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Kas 2009
Mesajlar
176
Merhaba arkadaşlar ibiza 1.4 TDI 69,000 km 2005 model renk gri adam açık açık yazmış pert kaydı var aracı resimde gördüm adamlada konuştum en son 14,700 e bıraktı arac düzgün duruyor ve airbag felan açmamış fazla bişeyi yok gibi sol çamurluk değişmiş ve sol tarafta boya var sizce alınırmı bütçem 15500 ile sınırlı daha önce cordobam olduğu için tekrar aynı bi arac istiyorum sizce alınırmı??? Kaput dahi değişmemiş boyalı sadece...
 
gidip görmek, varsa kazalı fotoğrafına bakmak.. sonra da bildiğin bir ustaya baktırmak.. bunların sonrasında içine siniyorsa hayırlı olsun :)
 
Sadece sol çamurluk değişerek araç pert olmaz o çamurluğun içindeki aks süspansiyon şasi falan hepsinde işlem vardır pert olabilmesi için.
 
sadece bu kadar hasarla pert olması bence saçma....:confused: genelde aracın pert durumunda olması için yapılan onarım masrafının kasko değerine yaklaşmış olması yada aracın %70 nin kullanılamaz (hasarlı) olması gerekir.. sadece çamurluk değişmesi ve boya yapılmasının masrafı bu araç için konuşuyorum 10000 TL civarı olması lazımki aracı pert e ayırsınlar... plakadan sorgulama yaptınmı yada araç neden perte ayrılmış iyice araştırılması lazım... sonradan başına bela olmasın...
 
evet sorgulattım 17000 tl hasar gözüküyor sanırım sigortadan para alabilmek için yaptırmışlar öyle dedi satan kişi zaten şuan yurt dışında satan kişi arac yatıyor
 
mesela benim sattığım cordobada da pert kaydı vardı ama sigortada 2000 tl hasar gözüküyordu servise soktum sorguladılar pert kaydı vardı aracın o nasıl oluyor ?
 
Dediğin gibiyse 14.700 iyi rakam. Geçen sene ben de çok aradım ama hiç 69Binde olanına denk gelmemiştim.
km için pek birley diyemiyorlar ama direksiyonun pedalların durumuna iyice bak, usta da baksın tabi.
 
Benim aracımda da pert kaydı var fakat değişen tek parça ön tampon o da darbeden değil keyfi :)

Haricinde 2 yerde boyası var onlarda çizikten :)
 
pert kaydı olan araçlarda hasar sorgulattığında, kaskonun araç sahibine ödediği rakamı görürsün. Kaza masrafını değil
 
peki bu araclar nasıl ppert oluyor pert benim bildiğim hurdaya dönmüş tekrar onarılması imkansızdırr bu sadece türkiyede mi böyle?
 
Geri
Üst Alt