Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Pendikte Aşırı Hız Kazası: Aşırı Hız Yapan Genç Durağa Girdi 3 Ölü

Torrado

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
955
PENDİK Kurtköy’de, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobiliyle otobüs durağında bekleyen yayaların arasına dalan üniversite öğrencisi Berkant Polat, 3 kadının ölümüne neden oldu.


FORMULA CADDESİ'NDE FACİA

Kaza, saat 19.00 sıralarında Tepeören Mevki Formula Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Okan Üniversitesi öğrencisi Berkant Polat, aşırı hız yaptığı 34 GFV 18 plakalı Citröen otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarındaki otobüs durağına daldı.

Bu sırada, çevredeki villalarda temizlikçi olarak çalışan ve evlerine dönmek için durakta otobüs bekleyen Sultan Aydoğan (45), Melek Haskan (31) ve Şakire Sırtıkara (36) otomobilin altında kaldı. Görgü tanıklarının ihbarı ile olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 3 kadının da ezilerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Hafif yaralanan Berkant Polat ise ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polat'ın tedavisinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Cesetler savcının talimatı ile Tuzla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyarak hastaneye gelen Sultan Aydoğan, Melek Haskan ve Şakire Sırtıkara'nın yakınları, ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:29 ----------

Yazık günah ya ne gerek var bu kadar hız yapıyorsun kardeşim durakta bekleyenlerin suçları neydi ?
ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
 
yazık ya vallahi yazık, hep helal peşinde koşana patlar zaten böyle şeyler allah rahmet eğlesin..
 
2 sene önce tahmin ettiğim yolsa aynı yolda içinde bizim okuldan 4 kişi olan bi araç takla attı o yolda..yine saçma salak bi yolda aşırı hızdan..yemekten dönüyoduk biz de Tepeören'de bi kalabalık vardı araçtan tamamen alakasız bi yerde yatıyodu çocuk..

sonradan öğrendik ki aracı kullanan çocuk kemer takmıyomuş ve arka camdan fırlamış çıkmış araçtan..sadece kazada onun öldüğünü biliyorum..aracın içinde bi kız arkadaşım vardı kazadan sonra kendine gelemedi kız..hatta bu yıl hiç görmedim naaptı bilmiyorum..

daha dün de kaza vardı Viaport'a giderken..
bi araç arkadan kamyona çarpmış gibi A direği gitmişti diğer araçsa ters duruyodu..
kazanın nasıl olduğunu yine yemek dönüşünde arkadaşlarla 5-10dk. konuştuk ama bi türlü bulamadık..aldıkları hasarlar ilginç yerlerdendi..takla atıp o aracın üstüne düşmediyse..
 
yalnız bısey soylıcem bu bahsedılen yoldan her gun en az 2 kere geçiyorum
yoldaki duraklar yolun kenarında ve sadece bi direk basında da iett duragı yazıyo
cok guvenlıksız bı yer
ve oyle bı yol kı okuldan cıkan yapıstıyıo

---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

yiğit bahsettigi yol
bizim okuldan cıkıp devam ettıgımız 3 serıtlı yol
 
3 şeritli yolsa yağmurlar biraz coşsun o zaman gör sen orayı haftada en az 5 kaza oluyo..
bi gün toplam 10'a yakın araç ağır hasar aldı biriken suların da etkisiyle geçen seneydi sanırım..

3 şeritli yola çıkmadan TEM'in altından geçerken 10m. önümde bi araç gözümün önünde takla attı..sevmediğim bi arkadaşım ve benim yüzümden bi yerde..arkadaşta A4 1.8T vardı..takla atan da Primera'ydı..biz o hızla dönebilirdik ama Primera dönemedi..bayaa bi yanladı araç savrulduktan sonra alt geçitin duvarına vurup takla attı..ama araçtaki 2 çocuğa da bişi olmadı..onlar araçtan indikten sonra onlara su verip devam etmiştim..

yarın geçerken dikkat et o alt geçit duvarına her yeri kırıktır..
her noktadan darbesi var..
 
Yazık günah ya. İnsanlar ezilerek ölmüş, Çocuk içinde çok kötü ben böyle bir kaza yapmış olsam ölmeyi tercih ederdim. Üniversite öğrencisi bir çocuk 3 kişinin ölümünden sorumlu. Off moralim bozuldu valla.
 
aynen bılıyorum orayı
ve her gectıgımde bızımkılere soylerim millet burda takla atıyo dıye
artık dalgaya alıyolar

---------- Post added at 23:48 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

cocugun bordo bi c3 ü vardı
ve sürekli oralarda gazlıyodu

3. sınıfmıs
 
orası yağmurda ansızın kayıyo..
sonradan sertleşiyo salak gibi o viraj..içerden girince en büyük tehlike o zaman oluşuyo..
 
iki taraf için de çok zor o çocuk da böyle birşeyin olmasını istemezdi bir anlık hatayla 3 kişinin hayatına mal oldu bu psikolojiyi ölene kadar atamayacaktır... hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin:(
 
jandarma bi radar koyuyo bi koymuyo adam gibi radar olsa ben de 110'nu geçmem..
kavşaklarda yavaşlamadıktan sonra çok çok tehlikeli o yol..otobana direkt bağlantı gibi bişi..
 
Geri
Üst Alt