Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Patlayan kamyon tekerlekerinin marifeti.

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
Yolda patlayan ve e 5 in ortasında bırakılan kamyon tekerleklerinin marifeti :(
 
çok geçmiş olsun Bilal abi..yine ucuz kurtulmuşuz ...cana bişe gelmesin....
 
çok geçmiş olsun Bilal abi..yine ucuz kurtulmuşuz ...cana bişe gelmesin....

saol kaancım sorma yaa tam ucuz kurtulduk e5 in ortasında orta şeritte koca tır lastiği önümdeki araç son anda kurtuldu bende kimseye çarpmim die kapadım gözü üstünden geçtim :(
 
bilal geçmiş olsun kardeşim ya sende birşey yok inşallah :(
 
geçmiş olsun bilal:( cana geliceğine mala gelsin dicem kılasik ama.... o tekerleği patlatıpta orada bırakan beyınsizlerede burdan değil ama kendi içimden kesinlikle iki kelime edicem yazık be kardeşim... daqha kötüsüsde olabilirdi....:eek:key:
 
bilal geçmiş olsun kardeşim ya nasıl oldu :(
Saol enes abi yaa işe geliyodum temden bayrampaşa sapağına gelmeden 3 km önce yolda orta şeritte tır lastiği varmış trafikte var 90 km hızla gidiodum önümdeki fark etti kaçtı ben kaçamadım kimseye çarpmayayım diye direksiyonu sıkı tutup üstünden geçtim :( olan kızımıza oldu off beeee :kizgin:
 
Çok geçmiş olsun..
Daha da kötüsü olabilirdi buna da şükretmek gerekir.
 
Geri
Üst Alt