Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Patinaj sorunsalı

lamerforum

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ağu 2011
Mesajlar
16
Merhaba arkadaşlar

Şu spor kullanımda patinajdan çektiğim sıkıntıyı başka hiçbir araçta çekmedim. TCS açık olsa bile araç bir miktar patinaj çekiyor. TCS'yi kapatsam zaten, patinajdan direksiyonu stabil zor tutuyorum. Araç 37binde. Lastikler de öyle. Denediğim düzgün ve güzel bir yol (eskişehir yolu). Özellikle 0'dan kalkarken çok sıkıntısını çekiyorum bunun. direksiyon bile titreyip yön değiştirebiliyor bazen. direksiyona hakim olmakta zorlanıyorum. şimdi acaba, doğal mıdır bu olay, yoksa lastiklerde falan sıkıntı var mı?

edit: 2010 LEON 1.4 TSI Style
 
gaza abanmadan kalkmayı dene kesin düzelecektir
 
gaza o kadar abanmadan kalkın sorun düzelir; ama lastikler bitmiştir bence.
 
lastikler maksimum 60bin km dayanır..bence lastikleriniz artık bitmiştir..üretim yılı 2007-2008 falan ise lastiklerin hamuru sertleşmiş olabilir..biraz daha nazik pedala basın derim :)
 
Turbo aracta 1-2. Viteste gaza cok yuklenince sarmasi gayet normal araci iyi taniyip hangi devirde ne kadar basilmasini gerektigini ayarladinmi sorun kalmaz gibime gelyo
 
arkadaşlar malum ankara tarafları yağmurlu. demin düz yolda inanır mısınız o kadar kaydı ki araba havada sandım bir ara, acayip bi patinaj çekip kaydı arka tekerler. gaza da çok yükleniyorum evet. benim baktırmam lazım galiba. arka tekerleklerle önlerin markası falan da farklı zaten. teşekkürler tekrar...
 
Ah şu debriyaj =) biraz daha yavas ceksek süper olcak hiç sorun olmadan yürüyüp gidcek arac:D
 
lastiklerinizi ve havasını kontrol edin bence..
 
Geri
Üst Alt