Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Pasta Cila Hakkında Yardım

fatihyksel

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Şub 2012
Mesajlar
1,487
Yaş
32
Arkadaşlar biliyosunuz kıştan çıkıyoruz yavaş yavaş renk de koyu olduğu için boya koruma pasta şart benim aracımda da autowax isimli pasta cila var bazıları önermiyor ne dersiniz önerirmisiniz autowax'ı.
 
fatih merhaba,

pasta cilayı senmi yapacaksın dışarda birinemi yaptıracaksın...
 
Amatör uygulama mı yapacaksın veya profesyonel uygulamamı yaptırmayı dusunuyorsun.
 
Sonaxtan başka yerde yaptırmam
 
fatih bu sevdiğim bir abinin bana tavsiyesi eşime aldığm araçta uygulandı çok çok da iyi oldu..

çbs kalın pasta
çbs teflonlu cila

bana tavsiye edilen ve uyguladığım ürünler bunlar

uygulama esnasında pastayı açıyorsun pastanın üzerin 1 cm kaplayacak kadar mazor koyuyorsun 15 dk bekliyorsun tamamını olmasada bir kısmını içine çekecektir. üzerinde mazot olmasına aldırmadan pastayı uyguluyorsun varsa makina yoksada pamuk veya üst ipi ile yapabilirsin bu işi... pasta sonrası aracını pamuk veya üst ipi ile pastadan kalan kalıntıları ve yüzeyin pisiliklerini temizle.

cila olayıda biliyorsun cila krem gibi bir şey bunu aracına yüzeysel olarak sür ve 15-20 dk bekle cila araç üzerinde kurusun ve cilayı yumuşak pamuklu bir bezle veya pamukla aracının üzerinden sil ... sonrada çelik bir kenara öyleee bak aracına :)
 
Geri
Üst Alt