Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

passat 1,8t,audi 3.2 tdi,leon 1,6 8v tüplü...

passat1.8t,audı 3.2 tdi,leon1.6 8v lpg

  • passat 1.8t

    Kullanılan: 6 14.0%
  • audi3.2 tdı

    Kullanılan: 16 37.2%
  • loen 1.6 8v tüplü

    Kullanılan: 21 48.8%

  • Kullanılan toplam oy
    43
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacı benim arabaya da tüp taktıralım o zaman belki bayır yukarı ayberki geçerim o zaman :):)
 
bende taktırdım memnunum sımdılık bı sorun yok performansdada hec bısı olmadı gıbı:) ispatı sapanca dönüşü ayberk gördü:p
 
forumda uğraşıcak bi benmi varım ? bi laf ediyoruz 1 hafta dalga geçiliyo.. komik şeylermi yazıyorum acaba ? hakana da sorun oda söyler tüpün son 40-50 kmsinde aracın can çekişmesini. ayrıca ayberk öyle olmasının nedeni tüp fullken gaz motora çabuk gidiyo ama tüpün bitmesine yakın 35 litrelik depodan gaz motora geç gidiyo böyle olması sinirimi bozuyo gerçi ama yapcak bişey yok tüp sonuçta.. motorla ilgili planlarım var bakalım :) bakın size eğlence çıktı " efe motorla ilgili plan yapmış konuya gel" ...
 
O dediğin aynı şey benzinde de olurdu, benzin pompası olmasaydı.
Gaz dediğin şeyinde iletilmesini sağlayan pompa gibi bişey var. Eğer öyle bişey olsaydı, senin arabanda da olurdu. Senin arabada olmuyosa, demekki başkalarında da olmuyo.
1.6 8V Leon'un, FR TDI Leon'dan hızlı olması bana biraz komik geldi açıkçası. Eminim bu, dünya üzerindeki herkese komik gelir.
 
ben tahminlerime dayanarak öyle söyledim ayberk araştırıp soruşturup öğrendiğim bişey değil ama pazartesi şaşmaza gidicem zaten o sırada baktırırım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt