Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

paspasım kayıyor!!!

haluk_dongel

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Şub 2012
Mesajlar
1,086
Yaş
39
hayırlı akşamlar arkadaşlar!!!

siteden konuma yorum yapanlar bilir ( seat leon kauçuk paspas) hepsiburada dan 3d paspas almıştım fakat döşeme klipsleri tam denk gelmediği için sürücü tarafındaki paspas kayıyor, debriyajın altına çok rahatsız etmesede giriyor. sabitlemek için ne yapabileceğimle ilgili ulvi abi ve mert abiyle görüştüm, benim fikrim açıkçası klips yerlerini deldirmek ama paspasın dağılmasından korktum, delmeden halledebileceğim bi çözüm önerisi olan arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa sevinirim veya deldirirsem sıkıntı oluşturur mu?(kauçuk paspas) cevaplarınız için teşekkürler...
 
o klipsler benim bildiğim değiştirilebiliyor sem tuning firması o parçayı veriyoruz diyordu. sem tuninge sorabilirsiniz o parça değişebiliyormuş.
 
Haluk kardes iade adipe arabana uyan bir paspas almayi neden denemiyorsun;-)
 
O Paspasların Araba Klipslerine uyanına rastlamadım henüz Altına iki tane çıtçıt yapıştır slikonla yada kuvvetli çift taraflı bantla :eek:key:
 
yapışkan pedler den koy kaymaz kesinlikle
 
Haluk kardes iade adipe arabana uyan bir paspas almayi neden denemiyorsun;-)

olurdu ama artık çok geç, iade sürecini aşmış bulunmaktayım, ayrıca paspasların görüntüsü güzel ve de 3d havuzlu, en kötü ihtimalle deldirecem zaten, o zaman kesin çözüm olacak, sadece merak ettiğim deldirmeden bi çözüm olabilir mi? bi fikir çok olmasa gerek...:D:D
 
Geri
Üst Alt