Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Park sensörüm sürekli ötüyor?

yargic

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Kas 2010
Mesajlar
33
Yaş
39
Arkadaşlar bügün aracımı geri vitese takınca bir park sensörünün sürekli öttüğünü farkettim sorun neyde olabilir sizce? Park sensörünün gözleri tampondan nasıl sökülür?
 
orjinal sensör değil sanırım?
 
Referencede orjinal park sensörü yokki. Serviste baktır istersen takılmış olabilir.
 
orjinal park sensörlerini sökmek pek kolay deil bayaa uğraştırır içeriden yapıştırılıyor onlar çünki bir servise gidip baktırmanızda fayda var ama sadece bozuk olup olmadığnı öğrenmek istiyorsanız araç geri viteste iken sensörlerin üzezirnde tek tek parmağınızı gezdirip anlayabiliyorsunuz bozuk olanı
 
bende bir ara haftalarca yıkamadığım aracımda geri viteste sürekli sensörün ikaz verdiğini görüp servise götürmüştüm. Serviste elektrikçiden bide fırça yedim "Bu kadar niye pis geziyorsun arada bi arabanı yıkasana bak pislikten çalıyor" :D toz falan sıkışmışsa farklı algılıyor olabilir.
 
sensörlerin önü temizse servise göstermek gerek..
onları dışardan sökersin ama kırarak sökersin ancak..söksen bike takmak için yine tamponun inmesi lazım..
 
birinin soketi çıkmış yada içine su kaçmış olabilir servise götürmen en nsağlıklısı olur....
 
benim de başıma gelmişti o durum ama sonra kendiliğinden düzelmişti..
 
Geri
Üst Alt