• Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
    Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from the forum

Park Sensörü Yardım!

samuel-beto

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Kas 2010
Mesajlar
494
Beğeniler
23
Yaş
31
İsim
beto
Nereden
Adana
Plaka
01-BE-660
#1
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar... 1 hafta önce park sensörü taktırmıştım aracıma onunlada ilgili başlık açmıştım belki hatırlarsınız...
Orjinal serviste taktırdım sensörleri neyse;
Bu akşam iş çıkışı eve geçerken dar bir sokakta aracın biriyle karşılıklı kaldık geri vitese attım giderken sensör son uyarıyı yapmaya başladı!
Ama arkamda bişey yok geri vitese attığım an sensör arkada bişey algılıyormuş gibi ötmeye başlıyor...
Yarın servise götürcm ama daha önce başına gelmiş olan ne yapmam gerek bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Şimdiden Teşekkürler...
 

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
10,968
Beğeniler
2,665
Konum
Sakarya
İsim
Serbay
Nereden
Sakarya
Araç
Audi A6 3.0 TDI Quattro
Plaka
54 HN 777
#2
normalde geri vitese taktığında tek bir bip uyarı sesi alırsın arkada birşey yoksa asla ötmez varsa öter yakınlık derecesine göre.. bunun aksine ise sensör hatalıdır.
 

samuel-beto

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Kas 2010
Mesajlar
494
Beğeniler
23
Yaş
31
İsim
beto
Nereden
Adana
Plaka
01-BE-660
#3
normalde geri vitese taktığında tek bir bip uyarı sesi alırsın arkada birşey yoksa asla ötmez varsa öter yakınlık derecesine göre.. bunun aksine ise sensör hatalıdır.
Hocam yıkamacıda sensörlerin arasına köpük kaçmış hava tutunca köpükler çıktı normale döndü...
Yinede bilgi için sağol.
 

ilkerbilim

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Kas 2010
Mesajlar
1,593
Beğeniler
190
Yaş
28
İsim
İlker
Nereden
Ankara
Plaka
06 SB 987
#4
Benim Civic'te geri vitese takıp sensörü beklemeden geri giderseniz 3-5sn kadar ötüyor. Böyle bir durum olabilir senin ki de.
 

samuel-beto

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Kas 2010
Mesajlar
494
Beğeniler
23
Yaş
31
İsim
beto
Nereden
Adana
Plaka
01-BE-660
#5
Benim Civic'te geri vitese takıp sensörü beklemeden geri giderseniz 3-5sn kadar ötüyor. Böyle bir durum olabilir senin ki de.
Çözdüm olayı hocam sensörlerin arasına köpük kaçmış hava tutunca düzeldi... Teşekkürler yinede yardım için..
 
Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar(Toplam:0) Üyeleri Gör
Üst Alt