Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Park sensörü görseli

survivor

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Mar 2011
Mesajlar
63
Yaş
43
Arkadaşlar Selam,

belki bu konu daha önce tartışılmıştır ama araştırdım net bir bilgi bulamadım.

Benim aracım 2011 16 tdi dsg tekno paketli , dolayısıyla park sensörümde orijinal. bazı arkadaşlar geri vitese takınca sensör görselinin orijinal teyp de görülmesi gerektiğini söylüyor.

Doğuş servis ise bunun sadece VW lerde olduğunu.

benim aracta şu haliyle çıkmıyor sadece geri vitese taktığımda müziğin sesi kısılıyor.

Yardımlarınızı rica ediyorum...
 
aracın teybi rcd 510 veya rns 510 modeli ise görülür
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ims
bahsettiğim bu model teyplerde orjinal teybi zaten ama aracı sipariş verirken özellikle belirtmediyseniz rcd 310 modeli ile gelir. 510 lar passatın ve golfün yüksek donanımlı araçlarında standart geliyor
 
eğer taktırmayı düşünüyorsanız sitemiz de bahsettiğim model teypleri satan arkadaşlar vardı onlarla irtibata geçerseniz daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz
 
orijinal park sensöründe rcd 310 larda ekranda görünmez BOSCH marka RCD 510 alırsanız ekranda görebilirsiniz tabi kamera aparatınıda bağlatarak,fiyatlarıda 500-600 civarında hem aracada ekranı geniş olduğu için güzel bir hava katar..
 
orijinal park sensöründe rcd 310 larda ekranda görünmez BOSCH marka RCD 510 alırsanız ekranda görebilirsiniz tabi kamera aparatınıda bağlatarak,fiyatlarıda 500-600 civarında hem aracada ekranı geniş olduğu için güzel bir hava katar..

gökhan abi arkadaşın bahsettiği kamera değil sanırsam park asistantdan söz ediyor
 
evet ben park asistanından bahsediyorum. serviste de emin değiller rcd 510 takarsanız görseli ekrana çıkar diyorlar.

servistte rocco gördüm rcd 310 vardı onda görsel vardı. sanırım leonların rcd 310 da görsel gelmiyor dediğiniz gibi yazılımla gelmesi gerekiyormuş.

yani roccoların rcd 510 unu takarsam park asistanının görseli çıkar mı emin olamadık.
 
walla galiba haklısınız forumları gezerken şöyle bir fotoğraf buldum ve gerçekten rcd 310 da park asistant olduğunu öğrendim. eksik bilgilendirdiğim için kusura bakmayın :(
 

Ekli dosyalar

  • 783_ssl17604.jpg
    783_ssl17604.jpg
    33.2 KB · Görüntüleme: 69
RİCA EDERİM NE DEMEK.
servis bilgiyi garanti edemiyor :)

neyse ben niyetlendim rcd 510 a artık çıkarsa şansa :)
 
Geri
Üst Alt