Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Park Halindeki Aracıma Sürtüp Kaçmışlar

kvnccelik

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Tem 2012
Mesajlar
71
Yaş
36
Dostlar merhaba,

Yine can sıkıcı bir mevzu ile karşınızdayım. Ayda bir başıma geliyor böyle şeyler, alışkanlık yaptı vallahi. Geçen hafta bugün yarım saatliğine evime uğradım bir şeyler almak için, park yeri bulamayıp üst sokağa parkettim aracı. 20-25 dakika sonra geldiğimde aracın sağ arka tarafı bu haldeydi. Şerefsizin birisi sürtüp geçmiş, hiçbir not da bırakmamış. Sokak sakin olduğundan gören filan da olmamış.

IMG_3879.jpg IMG_3883.jpg

Gördüğünüz gibi boya kalkmaları ve çamurluğun tekerlek üstü kısmında ufak tefek simetri bozulmaları var.

Kaskom var çok şükür. Bu hasarlar mini onarım kapsamında giderilebilir mi? Ya da kendi cebimden yaptırsam bana kaça patlar? İstanbul için önereceğiniz, işçiliğine güvendiğiniz usta, servis vs var mı?

Allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
 

Ekli dosyalar

  • IMG_3879.jpg
    IMG_3879.jpg
    85.1 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_3883.jpg
    IMG_3883.jpg
    75.3 KB · Görüntüleme: 94
Geçmiş olsun :eek:key: vicdansızların nasılda içine siniyo sürtüp kaçmalar ula insan bi telefon bırakır bölelerine ben k.a diyorum :hosgeldin:
 
öncelikle geçmiş olsun.
Mini onarıma sokarlarmı bilmiyorum ama sen yaptırsan en fazla 50 ila 100 tl arasında bir şeye halledebilirsin.
 
Geçmiş olsun.Mini onarıma girebilir gibi gözüküyor yinede bir gidip baktırsanız daha iyi olur.
 
Mini onarım için Auto King'e bir uğramayı düşünüyorum. Bunun haricinde İstanbul için servis önerisi olan var mı?
 
Geçmiş olsun...Bu tür şey daha çok köşe ve dönüş olan yerlere park edince oluyor...Daha önce benimde olmuştu..Adam sokağa dönerken sürtmüş...Allahtan pasta polish ile hallettim,çok zarar vermemeiş...
 
Geri
Üst Alt