Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Otomatik Araç Neden Titrer?

Anarchist

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2010
Mesajlar
2,843
Yaş
39
Arkadaşlar ablamın aracını bu gün bir kontrol edeyim dedim... 2003 Mode Honda Jazz... Daha önce kalkışlarda hafif bi titremesi vardı... O çoğalmış ve ek olarak 40-50 km civarlarında yine titreme yapıyor.Birde çok dik olmayan bir bayırdan kalktım zangır zangır titredi araç... sanırım bi sıkıntı var sizce ne olabilir...daha önce seat ustam şanzıman yağı ve filtresinin değişmesi gerekiyor sanırım bi japoncuya göster demişti.japoncu test etti çok bişi yok ama filtre ve yağın değişmesi bakım anlamında tabiki iyi olur dedi... peki titreme nedir dedim? belki bi senkrenizasyon yapılabilir ancak bunuda biz yapamıyoruz ancak servis yapabilir bunu dedi... bende yağ filtre falan değişmedim çokta üstüne gitmedim... ancak araç artık baya bir titriyor... bu arada araç çok temiz... daha 50 000 de bu yolunda 40 bin civarını uzun yolda yapmış... sizce ne olabilir? servise gidip bi sürü para vermek istemiyorum...
 
Geçmiş olsun kardeşim soruna cevabım bir bilgim yok ama bende bir soru sorayım bari hazır oto vites aılmuşken...
Eşimin peugeot 307 1.6 otomatik vites aracı bazen yokuşlarda vitesten çıkıyor ve birden geriye kaçma yapıyor... bazende gaza bastığımızda birden vitese girer gibi küteden bi öne atılım oluyor... bunların sebebi hakkında bilgileri olanlar aydınlatırlarsa bizleri sevinirim...:confused:
 
Geri
Üst Alt