Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Otoban kaçak geçiş

static-x

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Şub 2012
Mesajlar
588
Herkeze gunaydin arkadaşlar. Bu gece babaeski hgs gisesinden otobana giriş yaptim fakat cikista yanlislikla hgs yerine ogs gisesinden cikis yaptim ve ekranda kacak geçiş yazisi belirdi. Bunun bir cezasi falan olurmu yoksa sistem otomatik olarak geçiş ücretini hgs kartimdan dusermi?
 
Son düzenleme:
Merkeze gunaydin arkadaşlar. Bu gece babaeski hgs gisesinden otobana giriş yaptim fakat cikista yanlislikla hgs yerine ogs gisesinden cikis yaptim ve ekranda kacak geçiş yazisi belirdi. Bunun bir cezasi falan olurmu yoksa sistem otomatik olarak geçiş ücretini hgs kartimdan dusermi?
Günaydın sıkıntı olmaz sistem plakayı sorgulayıp otomotikmen düşüyor aynı şeyi bende yapmıştım


Beni EDS'ler İYİ Tanır
 
cevap için teşekkürler dadaş. Peki ücreti en uzun mesafeden mi yoksa giriş ve çıkış yaptığın mesafeden mi alıyor.
 
Girişini okuduktan sonra nerden cıkış yaptıysan okadar ücreti alıyor


Beni EDS'ler İYİ Tanır
 
izmirden istanbula gelmistim haziranda. birde yagmurluydu ki hava sormayın :) hgs yerine ogs den geçmistim bende. müşteri ilişkilerini aramıştım tamam bir sorun olmaz demiş ve yinede ceza varmı diye 10-15 gün içinde bakın ceza olursa arayın bizi demişti...
4441788 , 5 dakikanı almıyor bu numarayı ara bildir sorununu. kafan rahat olur.
 
Bence sisteme yansidiginda bir bakin. Yanlis ise arayarak duzelttirebilirsiniz. Benim gecislerim genelde kacak oluyor ama sisteme normal yansiyor.
 
İntertnetten geçiş ihlali olup olmadığını sorguladım sıkıntı yok arkadaşlar.
 
Geri
Üst Alt