Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Otobüs Şöförünü Öldüresiye dövdü.

LeonStyle

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
2,531
Yaş
24
Şimdi videoda otobüscü haklı gözüküyor ama ben pekte haklı bulmuyorum aynı duruma bizde düşdük kaç kere. Video sabah tv de çıktı otobüscü siyah hyundainin üstüne çıktı hyundai korna çaldı otobüscüde el kol hareketi yaptı ilerlerde adam frenledi otobüscüde hızlı geldi arkadan hyundaiye vurdu. Adamda yarma gibi videoda görüyorsunuz otobüs şöförünün ağzını burnunu kırdı.

Otobüs Şoförüne Meydan Dayağı haberi
 
otobüs şöförü dayağı hakketmiş bu videonun daha uzun bir versiyonu var orda anlaşılıyor her şey..
otobüs, dolmuş, taksi şöförleri kendilerini yolların hakimi zannediyor çoğu zaman hepsi olmasa bile çoğu bu kafayla giderse daha çok dayak yerler..
yalnız ummadığın taş baş yarar hesabı bu olayda görüldüğü gibi yaşlı başlı otobüs şöförü gibi biri bile biyerlerden bıçak çıkarıp az daha gayret etse o iri kıyım adamı bile alaşağı edicek duruma gelebilir..
en iyisi Allahından bulsun diyip gaza basıp gitmek lazım. çünkü adamların psikolojileri değişik..


 
haberlerde ikisinide seyrettim. valla bende minübüs taksi ve otobüs şöförlerini yaptıkları yanlış hareketlerden dolayı kısmen sevmem ama bu kadarıda pes yani.
 
Geri
Üst Alt