Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

orjinalliği bozmalımıyım sizce?

leon_copa+

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Kas 2012
Mesajlar
18
Yaş
38
arkadaslar ben aranızda yeniyim yeni aldıgım bir leon'um var ön arka tampon, spolier ve marşbiyel taktırmak istiyorum, fr görünümlü fakat aracımda far yıkama oldugu için ön tamponu değiştiremiyorlar sizce geri kalanımı değiştireyim; yani arka tampon spolier ve marşbiyel olarak mı değiştireyim yoksa far yıkamayı iptal edip komplemi değiştireyim kararsız kaldım.... şimdiden tesekkürler
 
Bence far yıkama özelliğini bozma, ne kadar faydalı bilinmez ama + bir özellik, ön tampon nedir?
 
en iyisi fr arka tampon ön tampon lip jant spoiler yay app plaka yan marşpiyel ile arac çok güzel olacaktır. ön tamponunuzu ellemeyin ne güzel far yıkaması var sadece lip takın yeterli.
 
yeni fr tamponlarda da far yıkama var yenilerinde ondan takılmıyormuymus nasıl iş arkadaş ben anlamıyorum bu işten :confused::confused::confused:
 
fr tampon ya çıkma yada serviste var, uzun zamandır bende kovalıyorum faryıkamalı. ayrıca serviste faryıkamalı vardır fr tampon
 
fr tampon ya çıkma yada serviste var, uzun zamandır bende kovalıyorum faryıkamalı. ayrıca serviste faryıkamalı var fr tampon

Bence de olmaması saçma yeni leon frlarda far yıkama var aynı tampon far yıkamalı olan normal leon takıcan kim demiş olmaz diye bu bilgileri ben anlamadım :rolleyes:
 
Sonradan takılacak tamponda yoksa bile yerinin yapılması çok zor olmasa gerek,,,
 
ön tamponu değiştirmeyeceksen bence dokunma sadece machpiel ve spoiler yaptır herşey ön tamponda bitiyo
 
Bi Dakka Bi Dakka Senin aracında FR tampon mu var yoksa Sen FR tampon Taktırmak mı istiyosun kafam karıştı benim.. Eğer FR varsa Ne Taktıracaksın ki Bundan Daha hoş Olacak.. Eğer Yoksa FR taktıracaksan Farlar Bi-Xenonsa Far yıkamasız taktırma:eek:key:
 
Geri
Üst Alt