Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Orjinal Teyp Ses Problemi

Lakebodom

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Şub 2011
Mesajlar
21
Yaş
40
Merhabalar,

Ben yaşadığım her problemi buraya yazıyorum. Umarım yanlış anlaşılmıyorumdur. 2 3 gündür dikkatimi çeken bir durum var. Bundan uzun zaman önce Fiat Stilo aracımız varken hız arttıkça teypden gelen sesde artıyordu. O dönemde hakikaten hoşuma giden bir özellikti bu. İbizanın orjinal teybindede sanırım böyle bir özellik var ancak bu kafasına göre artıyor :) yani agresif sürüşe geçiyorum, yada otoyolda hızlanıyorum falan banamısın demiyoda , yolda sakin sakin giderken bazende dururken sesini yükseltiyor sonra alçaltıyor.

Bu çiple falanmı ilgili bişey çözemedim. He rahatsız ediyormu hayır sonuçta ses örn: 18 de iken 22 yapıyor gibi hani inanılmaz bir yükselme yok ancak neden olur merak ettim sizlerlede paylaşıyım dedim.
 
teyp in ayarlarıyla oynadınızmı ?
 
Hiç bir ayarı ile oynamadım. Ancak bu sistemin bir adı varsa atıyorum TSP falan gibi akşam kontrol edebilirim. Öyle bir ayarı açıkmı diye
 
teybin ayarlarını kurcalarsanız orda bu özelliği kapatma şansınız var..
 
Bu özellik benim İbiza 'da da varmıdır acaba? Aracım 2007 MOdel Elegance.
 
Geri
Üst Alt