Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Opet'e teşekkürler

  • Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
S

swotr

Guest
Opet'e tarihimizde çok önemli bir yeri olan, yüzbinlerce şehit verdiğimiz bu topraklara gösterdiği hasssasiyet ve yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ederiz.
---

OPET Tarafından Yenilenen 57. Alay Şehitliği Açıldı
"Tarihe Saygı Projesi" kapsamında bu kez de "57. Alay Şehitliği" yenileme çalışmaları tamamlanarak, 24 Nisan 2011'de düzenlenen devlet töreni ile ziyarete açıldı

57acilis.JPG


OPET Petrolcülük Anonim Şirketi ile Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parklar Müdürlüğü işbirliğinde uygulamaya konulan 57. Alay Şehitliği Yenileme Projesi, Türkiye Cumhuriyeti kurtuluş tarihinde önemli bir dönüm noktası olan Çanakkale Savaşı'nda kahramanca canlarını veren şehitlerimize yakışır bir düzenlemeyle tarihe tekrar kazandırıldı.
..
haber linki
 
Aynı duyarlılığı Tüm Vergi Rekortmenlerinden de görmek dileğiyle..
 
2002 Opet katkı enjeksiyon sistemi projesinde tüm opet dolum tesislerinde aktif durumda idik. Yemek saatinde o çevrede olan polisinden ayakkabı boyacısına kadar bir çok kişi yemekhanesinden faydalanıyordu. O zamanlar bu kadar insanın dolum tesisine girişinde bir anormallik olduğunu ama aynı zamanda örnek bir davranış olduğunu da aklımdan geçirmiştim. Koç grubu ile daha kurumsal yapıya bürünse de, marka olarak hep taktir ettiğim nadide kuruluşlardan biridir, bravo.
 
kayda değer bir iş yapmışlar canı gönülden tebrik ederim :)
 
yıllardan beri bölgede çok farklı projelere imza attılar komple köy restarosyonuna kadar reklamın iyisi kötüsü olmaz ama hem reklam hem sosyal görevinden dolayı kutluyorum
 
Geri
Üst Alt