Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

O sürücüye acımadılar!

igci_01

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ocak 2010
Mesajlar
4,547
Yaş
36

Sürücünün adı Harun Taş mış.Bu ve bunun gibi sürücüler yüzünden polislerin gözü spor araçlardan geçmiyor.Umarım bu gibi tipler azalır
 
adama 320 tl ceza kesmişler adamın yaktığı lastik fiyatının 3de 1ri bile değil harunun tanımak istersen youtube yaz nasıl şöför olduğunun görürsün
 
Aşağılık şerefsiz,ehliyetini inşallah geri vermezler..Hava atacağım diye yanındaki bir çok insanın hayatını tehlikeye atıyor,inşallah bir dahaki hareketinde kendisi geberir sadece 1 adet azalırlar..
 
https://www.facebook.com/photo.php?v=598964940152716&set=vb.100001176459324&type=2&theater

al abi yeni videosu

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

https://www.facebook.com/photo.php?v=593442004038343&set=vb.100001176459324&type=2&theater
bu da başka

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

40.542 takipcisi varmış adam fenomen olma yolunda

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-m5-kazasiz-140667712/detay

buda arabası satılık takasa sunduğu arabalara dikkat
 
sürücünün videolarını paylaştığı başka bir sitede de üyeyim zaten biliyorum kendisini...ancak iyi şöför olmak kabiliyetli olmak yada adrenalin sevmek başka insanlara zarar verme ihtimalinin 0 olduğu durumlarda ilgimi çekiyor beğeniyorum ancak bu videodaki gibi asla...o yazılan cezanın da ne kadar saçma olduğu aşikar 320 tl nedir ya!
ayrıca böyle atraksiyonlar yapan bir adamın arabasını almak da ne kadar akıllıca acaba?
 
İlk videonun başlığına bakar mısınız arkadaşlar... Sanki yapmadığı birşey için emniyete götürülmüş gibi... Hani çok abartı fark vardır belki ama milletin hayatına kasteden örgüt yöneticisi gibi... Milletin videolarına yorumlarına bakar mısınız bi? "S2000 alıp sana özencem abi" diyen var... Özenin anasını satayım, sonra gidin vurun birine pisi pisine malından hatta canından olsun...

Neymiş efendim şoförlüğü iyiymiş, direksiyonu sağlammış, araç manyak makineymiş.. Doğrudur, adamın direksiyonu tutuşu güzel. Peki aracı yolda tutan etmenler sadece bunlar mı? Yolun eğimi, çiğ,kar-yağmur durumu, lastiklerin ömrü, diş kalınlığı, yanak kesilmesine maruz kalması vb???

Şimdi, evet bende de olsa bi M5, zibil gibi de param olsa yapar mıydım dedim kendime... İçimden bi ses "hadi lan ordan, tabi yapardın kavşak" diyor. Başka ses ise "oğlum senin ara sokakta hem de yavaş giderken önüne atlayan çocuğa çarptı, çocuk beyin kanaması geçirdi diye içeri düşen akraban var lan nasıl risk alırsın?" diyor. İnşallah bu ikinci ses ona da uğrar... Yapmasın demek kıskançlık olur, TEMKİNLİ OLSUN demeyi istiyorum. Araçların arasında, canlılara yakınken değil; önünü gördüğü, çevresi temizken yapsın.
 
BMW forumuna da üyeyim oradada konusu açılmıştı bunun bi tarafına bişi yapacaksın nasıl akıllanıyor. Bana denk gelse her halde kırmadık yerini bırakmazdım.
 
Geri
Üst Alt