Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Oğluna Değil Arabasına Ağladı

Üşenmedim milliyette geçen plakayı e-devlet portalından kontrol ettim :D
Aracı 27.12.2011 de almışlar. 1999 model bir pejo. Rehin de yok üzerinde araç kredisi kullanmamış trink almış. Belki de kasko yaptıramadı daha :D
daha dumanı üzerinde yani.

Oğlu da kazadan yara almadan kurtulmuş deniyor.

Adama çok da kızmamak lazım, 1 haftalık arabası pert oluyor :D
 
yazık olacak iş değil ne olursa olsun o araçta evladın vardı ve sağ çıktı mal canın yongası ya amcam baktı çocuk kurtulmuş arabanın derdine düştü :)
 
Benim evladıma benden bir parçaya birşey olduktan sonra arabam pert olmuş evim yıkılmış umrumda mı olur ? bu tarz insanların varlığından gerçekten utanıyorum.
 
bence adam ve oğlunu tanımadan yorum yapmak yanlış olabilir.ne evlatlar var işsiz güçsüz serseri babasını döven söven...ben bunları çok gördüm.
tabi normal şartlarda ters bi durum bu, Allah göstermesin.:confused:
 
neyin ne olduğunu bilemeyiz. bu yüzden yanlış yorum yapmak istemiyorum. üzücü bir durum. Allah kolaylık ve sabır versin.
 
Zor durum gerçekten Allah yardımcıları olsun.
 
adam kim bilir nelerinden kıstıda aldı arabasını..yazık , üzüldüm.. belki o da ilk önce oğluna bakmıştıri çocuk iyi..sonra arabasının derdine düşmüştür..
 
Geri
Üst Alt