Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

nxt tech wax 2.0 and ultimate wash & wax

EMRE KAAN ALPTEKİN

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Eki 2009
Mesajlar
1,556
Yaş
34
arkadaşlar bayisi olduğumuz mequiars ürünlerini daha uygun fiyata satıyorum istiyen arkadaşlara her türlü yardımcı olunur elimizde prof malzemeler dışında amatör üürnlerde vardır şu an 2 ürün satışa çıkarıyorum başka istenen malzeme olursa yardımcıda olabiliriz :D

nxt tech wax 2.0 fiyatı 40 tl (NXT Generation™ Tech Wax 2.0 parlaklık ve korumada yeni bir boyut oluşturan bir teknolojiye sahiptir. Yeni ve geliştirilmiş formül derin ve zengin bir parlaklığın yanısıra ıslak bir görünüm oluşturur. Hydrofobik Polimer Teknoloji™ oksitlenme, korozyon, UV ışınları ve solmaya karşı koruma sağladığı gibi aynı zamanda yüksek seviyede bir su iticiliği oluşturur. ´Sudan korkan´anlamına gelen ´hidrofobik´, yüzey gerilimini artıran bir koruma oluşturarak her yıkamadan sonra suyun yüzeyden kaymasına neden olur)

ultimate wash & wax fiyatı 23 tl (Geleneksel cilalı şampuanlar köpük, parlaklık ve koruma bakımından zayıf kalmaktadır. Üstün nitelikli carnauba wax ve sentetik polimerlerin hibrid karışımı, yıkama esnasında koruma oluşturmanıza olanak sağlar, hem de köpüklü bir yıkamayla. Bol köpük yüzeyden kir ve pisliği güvenle kaldırır. Ultimate Wash & Wax Şampuan ile tek adımda parlaklığı artırır ve derin bir yansıma elde edersiniz. Meguiar’s® Ultimate Wash & Wax Köpüklü Boya Koruyucu Şampuan tüm Meguiar’s® şampuan ve cilalarıyla uyumludur)

51916906.jpg

18109500.jpg

78284625.jpg

61494762.jpg

50847917.jpg

42256129.jpg

35829399.jpg
 
Emre bana ikisinden de 1'er tane ayır. Geldiğimde alırım.
 
yaza dogru ikisini de alacagim emrecim :)
hayirli satislar olsun :)
 
emre senden almak istediğim ürünler var fiyatta birşeyler yap kalabalık alışveriş olucak
 
Emre bana ikisinden de 1'er tane ayır. Geldiğimde alırım.
kaanka ayırdım senin malzemeyi
yaza dogru ikisini de alacagim emrecim :)
hayirli satislar olsun :)
teşekküerler rıza istediğin malzeme senin biliyosun zaten :)
elinde baska hangi ürünler var
abi sen nasıl bişiler bakmıştın :D:D

emre senden almak istediğim ürünler var fiyatta birşeyler yap kalabalık alışveriş olucak
abi sen özelden mj at bana hangi ürünleri istediğini bende fitayları sana söyliyim :D
 
Geri
Üst Alt