Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Normal anahtarı sustalı anahtara çevirme

emustafa10

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Nis 2012
Mesajlar
105
Yaş
49
Evet arkadaşlar aracımı teslim aldıktan sonra ilk yaptıracağım işlemlerden biri Klasik anahtarı sustalı anahtara çevirmek olacak.
Daha önce yaptıran var mı aranızda ?

internette 30-35 liraya bu anahtarlar satılıyor . orjinal anahtardaki elektronik devreleri yeni anahtara aktarıp. Yeni anahtarın ağzını açtırmak yeterli oluyor ama ben bu işlemi anahtarcıda yaptıracam kargo vs uğraşmıyacam.

Seat Anahtari | Oto Anahtari | İmmobilizer Sistem

 
bence 20-30 liralıklardan yaptırmayın..sanırım anahtar kesşyorlar, veya cip felan söküp takıyorlar..şu sistem gayet güzel..izleyin..istanbulda kesin yapan biryerler vardır..

 
bende internetten bulduğum bilgiler ile hareket ettim ancak 30-40 liralık çözümler işe yaramıyor. onlar sadece var olan sustalı anahtarın kılıfını yenilemek için sanırım. 100-130 lira arası ürünler vardı, diğer sustalıya göre programladıklarını iddia eden ürünler. onlar ile irtibata geçincede aracım 2012 olduğu için olmaz dediler. yani 2011 olanların sistemini çözmüşler ama 2012 lerinkini çözememişler sanıyorum. Elimde tek seçenek servisten istemekti oda yaklaşık 350 lira ve 1 aylık ispanyadan getirtme süresi falan dediklerinde iptal ettim. bekliyorum açıkçası zaman geçtikçe 2012 modelleri de 100 lira civarına yapabilen yerler olunca yaptırmak istiyorum.
 
Ankarada carrefour alt girişindeki anahtarcı yedek anahtarı sustalıya çevirmek için 100tl istedi.. Bilginize..
 
verdiğiniz linkte istinye anahtaarda arkadaşımın kiasına sustaalı yaptırdık gayet başarılı ypıyorlar arkadaşım çook memnun
 
ıstanbulda forum ıstanbulun karsısında praktıkerın gırısınden gırdıgınız zaman anahtarcı war.herturlu arabanın anahtarını kopyalıyor veya sustalı anahtara cewırebılıyor.sanırım 50 tl ıdı.Yanılıyorda olabılırım astra ıcın yaptırmıstık,sorunda yoktu.Tawsıye edebılırm
 
verdiğiniz linkte istinye anahtaarda arkadaşımın kiasına sustaalı yaptırdık gayet başarılı ypıyorlar arkadaşım çook memnun

Bende linkteki istinye anahtar da yaptırmayı düşünüyorum.
Site deki yazılarda ne yaptığını bilen işini iyi yapan bir firmaya benziyor.

2012 araçlara olmuyor diye arkadaşlar. istinye anahtara bir danışın derim.
Sitedeki yazılardan anladığım; Gerektiğinde yazılım firması ile vs irtibata geçiyor sorunları çözmek için.


 
otomobilanahtari com (istinyedeki anahtarcı) sitesi ile konuştum
orjinal vw anahtarına kodluyoruz fiyat 170 lira dedi. Bende vazgeçtim
50 liralık operasyonun yapılamayacağını söyledi.
 
Geri
Üst Alt