Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Nissan qashqai 1.6 platinum 2wd mt

janset

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Ağu 2011
Mesajlar
114
Yaş
48
Arkadaşlar Nıssan hakkında bilgisi olan var mı? aşağıdaki link teki aracı eşime almayı düşünüyorum,çizikten dolayı boyanan parçası var ama orjinal ve güzel bir araca benziyor,model dair bilgisi olan var ise paylaşırsa çok sevinirim.

[h=1]NISSAN QASHQAI 1.6 PLATINUM 2WD MT[/h]dod.com.tr > NISSAN QASHQAI 1.6 PLATINUM 2WD MT
 
Yakıt konusunda çok cimri araç...İstanbul - Bursa arası 3.7 / 4,1 ortalama ile geldik..Şehir içinde de gayet az yakmaktadır...
 
Dergilerden okudugum kadariyla basarili ekonomik bi arac
 
dod dan araba alınırmı (fiyat)
 
İçine oturun, kapı döşemeleri, iç mekan kalitesi hoşunuza giderse, mutlaka test sürüşü de yapın derim. Lpg montajını da önceden araştırın.
 
bizde var arkası vallahi salon gibi direksiyonuda çok güzel ama bizimki dizelken 6.5 -7 yakıyor avrupa yakasında yani sıkışık trafikte. benzinlisinin bi 10-11 i vardır diye düşünüyorum. bu arada araba eski kasa ben eski kasaları pek hoş bulmuyorum yenisini bulursanız onu tercih edin. teknoloji olarak güzel ama kalite olarak değil leona göre
 
İçine oturun, kapı döşemeleri, iç mekan kalitesi hoşunuza giderse, mutlaka test sürüşü de yapın derim. Lpg montajını da önceden araştırın.

Açıkcası araç görünüm olarak hoşumuza gidiyor , leon da memleketin yolarına sokmakta istemiyorum. Bu konsepte aracı tercih etmekteyim,konsol dizaynı hoşuma gitti ama aracı aktif kullanmış bir arkadaşın kıyaslamalarına ihtiyacım var.
 
Geri
Üst Alt