Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Nikon D3100 aksesuarları hk

setnogrom

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2010
Mesajlar
4,744
Yaş
40
Merhaba arkadaşlar;
Benim bir tane D3100 18-55mm objektife sahip bir makinam var.
Ben fotoğraf hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim,kendi yağında kavrulan cinstenim.:)
Tele objektif-parasoley (lens hood)-kablosuz (wifi) uzaktan kontrol gibi ek aparatlar almayı düşünüyorum.
Bana kullandığınız yada tavsiye edebileceğiniz marka-model varmıdır?
(İnternet üzerinden satış siteleri gibi yerleri araştırdım ama net bilgi açısından detaylandırarak paylaşım yaparsanız benimde fikirlerim netleşir).
Teşekkürler.

xx
 
Kardeşim aşkolsun elimiz armut mu topluyo? kablosuz kumandalar çok uygun zaten incecik nikon marka yalçınlarda 50tl civarıydı....
 
Lens Alırken ne çekiceğin ne için kullanıcağın önemli...:eek:key: nikon lensleri dışında tamron ve sigma markalarında nikon için lensleri mevcut 50mm lensler bizim makinalarda netleme motorsuz oluyo fiyatları yalçınlarda uygundu o lens kaliteli resim açısından çok kullanışlı tek dezavantajı netlemesini kendi elinle yapıcaksın otomatik netlemiyo bendede kaç lens var daha ondan almadım :)
 
Sağol kanka.Evet uzak kontroller uygun asıl şu tele objektifler önemli birkaç çeşit almayı düşünüyorum.Genelde kardeşim doğa çekimi ve yakın nesneleri çekiyor ben daha çok geniş açı çekmeyi seviyorum.
Objektif alalım dedik fiyatları çok yüksek artık yurt dışına giden biri bulursam:)
(Kardeşimde kullanıyor o biraz daha bilgili bu konuda)
xx
 
Geri
Üst Alt