Üyelerimizin Albüm Fotoğrafları

  1. Ataşehir

Nihat Nikerel hayatını kaybetti

Konu, 'Yurttan Haberler' kısmında ZGR tarafından paylaşıldı.

  1. ZGR

    ZGR SCW Üyesi

    14.936
    524
    113
    Başta Kurtlar Vadisi olmak üzere birçok dizi ve sinema projesinde rol alan 59 yaşındaki Nihat Nikerel evinde ölü bulundu.

    [​IMG]


    Beşiktaş Balmumcu'daki evinde yalnız olduğu sırada kalp krizi geçirdiği belirtilen Nikerel'in cansız bedeninin, dün akşam saatlerinde eve gelen kızı tarafından bulunduğu öğrenildi. Kurtlar Vadisi dizisindeki Seyfo Dayı rolüyle de bilinen Nikerel'in, kızı eve gelmeden 16 saat önce yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

    Nihat Nikerel
    1972-1976 yılları arasında uzun bir dünya seyahati yaparak yurda dönen sanatçı, 1985 yılında senaryolaştırılabilecek öykü yazarak sinemaya adım attı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanı sıra kitap yazdı. Öğretim görevlisi olarak İletişim bölümlerinde ders verdi.

    Filmografisi
    İpsiz Recep "Emice"
    Anneler Günü - 2007
    Sana Mecburum - 2007
    Susuzluk Halil 2006
    Yaşanmış Şehir Hikayeleri - 2006
    Hacı - 2006
    Köprü - 2006
    Adressiz Sorgular - 2006
    Ölümüne Sevdalar - 2005
    Yolun Sonu - 2005
    Sevda Tepesi - 2005
    Hoşgeldin Hayat - 2004
    Kayıp Aşklar - 2004
    Kimsesiz Zaman Tasvirleri - 2004
    Brindar - 2004
    Esir Şehrin İnsanları - 2003
    Kurtlar Vadisi - 2003
    Yaralı - 2002
    Karaoğlan - 2002
    Zerda - 2002
    Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - 2001
    Bıçak Sırtı - 2001
    Eski Bir Yangın - 2000
    En Güzel Güzel - 2000
    Merdoğlu - 2000
    Bizim Yunus - 2000
    Parçalanma - 1998
    Sıcak Saatler - 1998
    Aynalı Tahir - 1998
    Yasemince - 1997
    Avrenos'un Müşterileri - 1995
    Ayrı Dünyalar (2) - 1995
    Bizim Ev - 1995
    Manisa Tarzanı - 1994
    Garip Bir Kolleksiyoncu - 1994
    Gerilla - 1994
    Can Perdesi - 1993
    Şaban Askerde - 1993
    Sonsuzluğun İki Yakası - 1993
    Beşinci Boyut - 1993
    Süper Baba - 1993
    Kopuk Dünyalar - 1992
    Başka Olur Ağaların Düğünü - 1990
    Bir Irmağa Yolculuk - 1988
    Reis Bey - 1988
    Görüş Günü - 1987
    Belene - 1987
    Yalnızlık Bir Şarkıdır - 1987

    Kitapları
    Aralık'tı, 2004
    Yalansız Yalnızlığım, 2005
    Ay Zamanı Zalımca, 2006
     
  2. GÖKHAN33

    GÖKHAN33 SCW Üyesi

    1.948
    26
    48
    seyfo dayı:(:(:(
    Allah rahmet eylesin.
     
  3. DOUKAN

    DOUKAN SCW Üyesi

    3.410
    84
    48
    Allah rahmet eylesin...
     
  4. Floydian

    Floydian SCW Üyesi

    1.979
    63
    48
    Allah rahmet eylesin...
     
  5. _diesel_

    _diesel_ SCW Üyesi

    27
    0
    1
    Allah rahmet eylesin...
     
  6. LeonRider

    LeonRider SCW Üyesi

    1.950
    745
    113
    Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun hep iyi bir karakter olarak hatırlıyorum oynadığı rollerde....
     
  7. YCO

    YCO SCW Üyesi

    22.341
    79
    48
    Allah rahmet eylesin.. :(
     
  8. Byefsane

    Byefsane SCW Üyesi

    3.557
    59
    48
    Allah rahmet eylesin hakketten filimlerde süperdi ...
     

Sayfayı Paylaş