• Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
    Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from the forum

Nihat Nikerel hayatını kaybetti

ZGR

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
14,928
Yaş
27
İsim
Özgür Gönül
Nereden
İstanbul
Plaka
EM6084
Başta Kurtlar Vadisi olmak üzere birçok dizi ve sinema projesinde rol alan 59 yaşındaki Nihat Nikerel evinde ölü bulundu.




Beşiktaş Balmumcu'daki evinde yalnız olduğu sırada kalp krizi geçirdiği belirtilen Nikerel'in cansız bedeninin, dün akşam saatlerinde eve gelen kızı tarafından bulunduğu öğrenildi. Kurtlar Vadisi dizisindeki Seyfo Dayı rolüyle de bilinen Nikerel'in, kızı eve gelmeden 16 saat önce yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

Nihat Nikerel
1972-1976 yılları arasında uzun bir dünya seyahati yaparak yurda dönen sanatçı, 1985 yılında senaryolaştırılabilecek öykü yazarak sinemaya adım attı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanı sıra kitap yazdı. Öğretim görevlisi olarak İletişim bölümlerinde ders verdi.

Filmografisi
İpsiz Recep "Emice"
Anneler Günü - 2007
Sana Mecburum - 2007
Susuzluk Halil 2006
Yaşanmış Şehir Hikayeleri - 2006
Hacı - 2006
Köprü - 2006
Adressiz Sorgular - 2006
Ölümüne Sevdalar - 2005
Yolun Sonu - 2005
Sevda Tepesi - 2005
Hoşgeldin Hayat - 2004
Kayıp Aşklar - 2004
Kimsesiz Zaman Tasvirleri - 2004
Brindar - 2004
Esir Şehrin İnsanları - 2003
Kurtlar Vadisi - 2003
Yaralı - 2002
Karaoğlan - 2002
Zerda - 2002
Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - 2001
Bıçak Sırtı - 2001
Eski Bir Yangın - 2000
En Güzel Güzel - 2000
Merdoğlu - 2000
Bizim Yunus - 2000
Parçalanma - 1998
Sıcak Saatler - 1998
Aynalı Tahir - 1998
Yasemince - 1997
Avrenos'un Müşterileri - 1995
Ayrı Dünyalar (2) - 1995
Bizim Ev - 1995
Manisa Tarzanı - 1994
Garip Bir Kolleksiyoncu - 1994
Gerilla - 1994
Can Perdesi - 1993
Şaban Askerde - 1993
Sonsuzluğun İki Yakası - 1993
Beşinci Boyut - 1993
Süper Baba - 1993
Kopuk Dünyalar - 1992
Başka Olur Ağaların Düğünü - 1990
Bir Irmağa Yolculuk - 1988
Reis Bey - 1988
Görüş Günü - 1987
Belene - 1987
Yalnızlık Bir Şarkıdır - 1987

Kitapları
Aralık'tı, 2004
Yalansız Yalnızlığım, 2005
Ay Zamanı Zalımca, 2006
 

GÖKHAN33

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Eyl 2009
Mesajlar
1,948
Yaş
35
İsim
GÖKHAN ssssss
Nereden
İstanbul
Plaka
01NB56(207)
seyfo dayı:(:(:(
Allah rahmet eylesin.
 

DOUKAN

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
3,409
Yaş
29
İsim
Can Dogukan Ertan
Nereden
İstanbul
Plaka
06 TRY 65
Allah rahmet eylesin...
 

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
29
İsim
Alp Sarıgül
Nereden
İstanbul
Plaka
GTI
Allah rahmet eylesin...
 

_diesel_

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
27
İsim
Mustafa YILMAZ
Nereden
İstanbul
Plaka
34 TZ 2281
Allah rahmet eylesin...
 

LeonRider

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,942
Yaş
36
İsim
Serhat KESER
Nereden
İstanbul
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun hep iyi bir karakter olarak hatırlıyorum oynadığı rollerde....
 

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,339
Yaş
31
İsim
Yiğit
Nereden
İstanbul
Plaka
TM2556
Allah rahmet eylesin.. :(
 

Byefsane

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,556
Yaş
27
İsim
Atilla Peynirci
Nereden
Isparta
Plaka
32AP154
Allah rahmet eylesin hakketten filimlerde süperdi ...
 
Üst Alt