Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Nicolas Cage İstanbul'da!

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
OSCAR ödüllü Amerikalı aktör Nicolas Cage, Hayalet Sürücü 2 filminin final sahnesi çekimleri için Türkiye’ye geldi.

British Airways’e ait bir uçakla saat 15.35’de eşi ve çocuğu ile birlikte Londra’dan İstanbul’a gelen ünlü aktör Nicolas Cage, Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Cage, "Ülkeniz çok güzel" dedi. Ünlü aktör Cage, arkada kalan eşi ve çocuğunun gelip gelmediğini arkasına dönerek sürekli kontrol etti. Ünlü oyuncu kovboy şapkasını takarak yüzünü gizlemeye çalışırken, hayranları Nicolas Cage’yi fark edince kendisiyle fotoğraf çektirmek için yarıştı.

Cage, daha sonra Hayalet Sürücü 2 filminin final sahnelerinin çekimi için Kayseri’ye hareket etti.

FİLMİN FİNAL SAHNESİ TÜRKİYE’DE ÇEKİLİYOR

Eva Mendes ile başrollerini paylaştığı ve önemli gişe rakamlarını elinde bulunduran 2007 yapımı "Hayalet Sürücü" (Ghost Rider) filminin devamı niteliğindeki "Hayalet Sürücü 2" (Ghost Rider 2) filminin final çekimleri için Türkiye’ye gelen ünlü aktör Nicolas Cage, Avanos, Ürgüp, Göreme ve Zelve gibi turistik alanlardaki film çekimlerine katılacak.
 
1. Serisini islemiştim çok iyi bir projeydi 2.sini bekliyoruz artık
 
bu adam rolü için canlı hamamböceği yemiş... demişler dublör kullanalım olmas bu benim işimse ben yerim demiş... ne kadar doğrudur bilmiyorum ama hayran olduğum ender oyunculardan...
 
nicolas cage ,robert de niro,edward norton,johnny depp,morgan freeman vs vs adamların hepsi şimdiden efsane ..
 
Bende konuyu açtım hangi takıma gelmiş diye:)

Hoşgelmiş artık...........
 
ilk filmi çok severim umarım 2.'si de aynı güzellikte olur.. :eek:key:
 
ilk film süperdi, ikincide aşağı kalmaz umarım:eek:key:
 
Geri
Üst Alt