Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Nice Hep Beraber Güzel Yıllara SCW Ailesi

Absolut

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
6,093
SCW ye Katıldığım Günden Bugüne Yaşadığımız Güzel Anılar ve Dostluklar Bana Hayatta Hala İnsanların Paylaşabileceğini , Birbirine Güvenebileceğini Tekrar Tekrar Hatırlattı.
Paylaştığım Video da Geçirdiğimiz Güzel Vakitlerden Bir Kaç alıntı Yaptım ve Nicelerini Geçirmek için KOCAMAN Amin diyorum.
İyki Varsın SCW :eek:key:

 
2010 ekimden bu yana bu ailenin parçasıyım,iyi günlerimiz kötü günlerimiz oldu cürük 3-4 kişi haricinde her zaman iyi dostluklar kurduk..

İyiki üye olmuşum,iyiki tanımışım sizi..

Varol SCW.
 
Bilmukabele Barış kardeşim... Eline koluna emeğine sağlık... SCW iyi ki var... Çok fazla vakit geçiremedik sizlerle... ama bundan sonra elimden geldiğince uygun olan buluşmaların hepsine katılmaya çalışacağım... :seat Şaka maka ben de 2010 Eylülden beri SCW liyim... :)
 
Benim daha senem dolmadı fakat sizlerle geçirdiğim zaman zarfında sanki yıllardır buradayım ve sizleri tanıyorum. Tanıdığım ve tanışmak nasip olmayan bütün arkadaşlarımı buradan tanıdığım için çok mutluyum.
 
Geri
Üst Alt