Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Nişantaşı Cinayeti Çözüldü

DOUKAN

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
3,409
Yaş
34
KIRMIZI LEON

İstanbul Nişantaşı'nda bir otomobilin içinde telle boğularak öldürülen Esra Karsel'in katil zanlısı gözaltına alındı.

Nişantaşı'nda 6 gün önce aracının içinde telle boğularak öldürülen Esra Karsel'in katil zanlısı Eyüp G'nin, 2003 yılında da İstanbul'da bir hemşireyi elleriyle boğduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Eyüp G., telefon takibi ile yakalandı. Eyüp G.'nin verdiği ifadeye göre Esra Karsel ile sevgilisi olay gecesi Teşvikiye'de otomobil içinde birlikte oldu. Esra Karsel, sevgilisine iddiaya göre “Şu ana kadar birlikte olduğum erkeklerin içinde en iyisi sensin” dedi. Bu sözden Esra Karsel'in başka erkeklerle birlikte olduğu sonucunu çıkaran Eyüp G., otomobilde bulduğu telle Esra Karsel'i boğdu. Eyüp G., cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi.

HEMŞİREYİ DE KISKANÇLIK YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ

Eyüp G., 12 Kasım 2003 günü de 23 yaşındaki hemşire sevgilisi İlknur Değirmenciler'i Üsküdar'da birlikte yaşadıkları evde elle boğarak öldürmüştü. Eyüp G., cinayeti önce intihar gibi göstermek istemiş ve sevgilisinin bileklerini kesmişti. Ancak vicdan azabına dayanamayan Eyüp G. polis merkezine giderek teslim olmuştu. Eyüp G., hemşire sevgilisini başka biriyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği için öldürdüğünü söylemişti.

Polis, Esra Karsel ile Eyüp G.'nin telefondan tanıştığını söyledi. İddiaya göre Esra Karsel, Eyüp G.'nin sevgili katili olduğunu ve cezaevinden çıktığını biliyordu.

CESEDİ OTOMOBİLDE BULUNDU

Şişli'de bir gelinlikçide satış danışmanı olarak çalışan 39 yaşındaki iki çocuk annesi Esra Karsel, 8 Ekim günü, Teşvikiye Camii'nin arka sokağında bir otomobilin içinde telle boğularak öldürülmüş bulundu.
İşi gidenler saat 08.00 sıralarında, Teşvikiye Mahallesi'nde 34 CNK 66 plakalı kırmızı renkli Seat otomobilin arka koltuğunda bir kadın cesedi gördü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı bir ekip ve Cinayet Masası dedektifleri, kontak anahtarı üzerinde bulunan ve ters duran otomobil ile çevresinde inceleme yaptı. Üzerinde tayt bulunan kadının Esra Karsel olduğu tespit edildi. İç giyim şirketi Do-Re-Mi'nin 3 yıl önce hayatıtını kaybeden patronu Ahmet Baysal, Esra Karsel, ailesinin memleketi Yalova'da toprağa verildi. Polis, katile ulaşmak için Esra Karsel’in tüm ilişkilerini incelemeye aldı. 2 çocuğuyla birlikte yaşayan Esra Karsel'in geniş bir sosyal çevresi ve çok sayıda arkadaşı vardı. Esra Karsel, eğlence mekanlarına gitmeyi de çok seviyordu.

KABLO İNCELEMEYE ALINDI

Polisin belirlemesine göre Esra Karsel, saat 04.00 ile 07.00 arasında öldürüldü. Esra Karsel öldürüldüğü gece bir açılışa katıldı ve o gece 50 kişi ile cep telefonundan görüştü. Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı dedektifler, Esra Karsel’in cep telefonu kayıtlarını incelemeye aldı. Polis katile ulaşmak için Esra Karsel’in cesedinin bulunduğu yer ve çevresindeki tüm kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Bu kayıtlarda Esra Karsel’in katilin görüntüsüne rastlanmadı. Gittiği yerler tespit edilerek güvenlik kamera kayıtları incelendi. Esra Karsel'in birlikte görüldüğü kişilerin bilgisine başvuruldu. Vahşi bir cinayete kurban giden Esra Karsel’in herhangi bir eşyasının çalınmadığı tespit edildi. Bu arada bulunduğunda hala boynunda olan üzeri plastik bir kılıfla kaplı tel incelemeye alındı.
 
Adamın akli sorunları var bolelerını ıcerdede yasatmıycan aslında...
 
bir kere yapmışl 2003 te bir şey olmamış demekki o cesaretle ikincisinide yapmış.
 
adam öldürüp 2003 de içeri giren adam 5 senede nasıl çıkıyor ? çıkarsa böyle olur
 
Eyüp G. polis merkezine giderek teslim olmuştu. Eyüp G., hemşire sevgilisini başka biriyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği için öldürdüğünü söylemişti.

Burda teslim olmuş yazzıyor bende anlamadım
 
insanın hayatına son veri sadece 5 sene ceza alıyo
şaka gibi

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:10 ----------

İddiaya göre Esra Karsel, Eyüp G.'nin sevgili katili olduğunu ve cezaevinden çıktığını biliyordu.

cıktıgını dıyo abı
kactıgını demıyo:S
 
Evet adam firari değil. Okuduğumu inkar ettirmeyin bana :)
 
Geri
Üst Alt