Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

New Mercedes-Benz A Series

_AS_

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ocak 2011
Mesajlar
1,184
Yaş
35
Benim gözümde C segmentinin lideri gelmiş bulunuyor:)
























Mercedes'in yüksek satış rakamları yakalayamayan, hatta ilk nesil modelleri piyasaya çıktığında geyik testinde devrilen ailesi A, kompakt MPV şekline veda ediyor. Bir süredir parça parça tanıtılan A Serisi'nin ilk fotoğrafları basına sızdı.Kızgın bakışlara sahip bir burun kısmına sahip olan aracın ön panjurunda ilginç desenli bir ızgara kullanılırken sportif tasarımlı tamponda yer alan büyük hava girişleri dinamik görünümüpekiştiriyor. Ön tamponun alt kısmına bir de splitter yerleştiren Mercedes, aracın genel hatlarını geçtiğimiz yıl tanıttığı konsept versiyonuna benzetmeyi başarmış.Yan yüzeyde görülebilen yumuşakhatlar Concept A'yı andırırken yan etekler sportif görünümü devam ettiriyor. Arka kısımda konsept versiyonundan ayrılan A Serisi LED stoplarının şekliyle Citroën DS3'ü andırırken arka tamponun dasportif bir tasarıma sahip olması bu Mercedes'i daha da hızlı gösteriyor.İç mekanında B Serisi rüzgarları estiren yeni A Serisi sportif görünümlü direksiyon simidi, yuvarlakhavalandırma üfleçleri, bol bol göz sunan ön koltuklar arası konsol ve kompakt yapılı orta konsolla sade bir şıklık sunuyor.Otomobilin performans verileriyle birlikte motor ve şanzıman seçenekleri önümüzdeki günlerde açıklanacak.Kaputunun altında çeşitli motor seçenekleri sunuyor. Benzinli modeller için ; A 180'de 113Hp, A 200 'de 154 Hp ve A 250'de ise 208 beygir güç elde edilmişDizel motor seçeneğinde ise; A 180 CDI'da 108 Hp 250 Nm, A 200 CDI'da 134 Hp 300 Nm ve A 220 CDI'da ise 168 beygir ve 350 Nm tork elde edilmiş

(alıntıdır.)


 
Bu sefer A serisi çok daha farklı çok daha güzel olmuş kabul ama mercedes alıyorsam da gidip o kadar parayı A serisine vermem :) Muhtemel bunu satacakları fiyata golf gti falan alınır :)
 
Önceki A serisi ile arasında inanılmaz fark var,yanlız aldığım duyumlara göre 40 bin eurolar civarında olacakmış,ek paketlerle 60 bine kadar cıkacak..Bu para etmez bence..
 
1 serisi satılıyorsa bu da kütür kütür gider bence:)
Hatta güncel 1 den çok daha eli yüzü düzgün olmuş. Yanlız insallah arkadan itiş olur.
 
1 serisinin fiyat avantajı var buna göre..
 
Yeni 3 ile C nin fiyatları hemen hemen yakın bana A nın da 1 in fiyatı seviyelerinde olucak gibi geliyor.
 
Satılır canım neden satılmasın,saçma sapan fiyatı ile a1 bile satılıyorsa bunlar kesin satılır zaten :) Ama fiyatı konusunda yanlış düşünmemişim :)
 
bencede iyi satar bu araç...
 
Geri
Üst Alt