Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

New Concept Car Seat IBIZA SW

Erd3434

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Haz 2011
Mesajlar
431
Yaş
36
001seatibz.jpg002seatibz.jpg
Seat, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda station wagon Ibiza konseptini tanıttı.

Ibiza Sport Tourer ismi verilen konsept yollara çıkacak modelden uzak öğeler taşıyor. Otomobil LED tipi ön farlar ve arka stoplar bu öğelerin başında geliyor. 19 inçlik jantlar ve 235/35 ölçülü lastikler de aracı farklı kılmış. İç mekandaysa yüksek kaliteli uzay çağı otomobillerini andıran bir görüntü hakim.
Konsept modelde de hatchback versiyon gibi arka kapı kolu gizlenmiş. Panaromik cam tavan dikkat çekerken, ön tampondaki hava girişleriyle de konsept farklılığını ortaya koyuyor.

Konseptten uzaklaşıp gerçeğe dönecek olursak Seat bu modelden esinlenerek kısa bir süre içerisinde Ibıza’nın station wagon versiyonunu pazara sunacak. Aracın tahmini uzunluğu konsept gibi 4220mm olacak. Satışınaysa 2011 yılında başlanacak.

Aracın ıc detaylarını malesef bulamadım aracın rengıne hasta oldum dıyebılırım:eek:key:
 

Ekli dosyalar

  • 001seatibz.jpg
    001seatibz.jpg
    13.9 KB · Görüntüleme: 40
  • 002seatibz.jpg
    002seatibz.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 35
Ön ve arka farlara bittim resmen desem yeridir sanırım :eek:key:
 
muhakkak bundan daha sade bir modelle gelirler resimler küçük ama güzel iş çıkarmışlar gibi
 
malesef daha buyugunu hem yer acısından hemde url ızın vermıyor....
 
Geri
Üst Alt