Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

net hız yardım

Byefsane

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,550
Yaş
32
Sevgili scw üyeleri bugün itibariyle netimi 8 mgbt ve sınırsız kota yaptım ttnet oldu sizlere sorum sudur ben evime gelen hızı ölçmek istiyorum en sağlıklı nasıl yapabilirim ttne in sitesinde 4 e kadar var bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
 
bu adresten ölçebilirsin, bildiğim kadarıyla 8mbit sınırsız yok bir yanlışlık olmasın?

http://www.speedtest.net/

edit : Tarifeyi değiştirmişler önceden 15gb sınırlı veriyolardı 8mbit'i.
 
15 GB kadar sınır koyuyorlar aylık 8 mbit üzerinden. Bu kotayı geçersen 512kb üzerinden internetin devam ediyor sınırsız olarak. Buna adil kullanım diyorlar :)
 
ttnetin ne limitsiz paketi abi ayda 50 tl ücreti

hımm bak sende o tuzağa düşmek üzeresin :)

ttnet'ten alıntı;

Tüm "8 Mbps'ye kadar son sürat ADSL paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır. Adil kullanım detayları için http://www.ttnet.com.tr/web/198-1129-1-1/tr/ttnet/bunlari_biliyor_musunuz_/adil_kullanim_hakki

http://www.ttnet.com.tr/evde_3

2 gün sonra hızın 512'ye inebilir. Ben 2mbit sınırsız için 63 TL ödüyorum, günde 8gb falan indiriyorum.
 
Bende Netlimitsiz Tarifesini Kullanıyorum. 15 gün önce geçtim 40-50 gb download dan sonra 512 ye düşürdürler hızımı. Bugun Tekrar 8 mbps olmuş, bu ttnet in işine akıl sır ermiyo :)
 
8 mbit sınırsız kullanıyorum şuan 200gb a yakın kota yaptım ;)
 
bu fiyatlar heryerde farklımı
 
Ne yapalım yahu zaten ben 15 gb yapamam ben okul için önemli idi sınırsız kota hızda olduğu kadar yahu 50 tl ye yeter ev için :)
 
Geri
Üst Alt