Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Necvox ile iphone 3gs aux bağlantısı ile TV izleme

fnasif

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2009
Mesajlar
5,482
Yaş
50
Necvox TV performansını arttırmanın bir yöntemi de cep telefonunun TV özelliğini aux bağlantısı ile in-dash türü ekrandan daha rahat izlemek olduğunu öğrendim. iphone 3gs'te bu özelliği kullanan oldu mu? nasıl bağlantı kuruluyor? sanırım iphone 4ler ve tv özelliği olan samsung bu özelliği ile TV keyfini çok daha ileri boyuta götürebiliyor.
 
iphoneden net üzerinden tv uygulaması açıp ekranınıda necvoxa aktarıp izlemektenmi bahsediyorsun abi?
 
Aynen Serbay, Necvox sahip olduğu antenle TV performansı diye bişeyden bahsetmek mümkün değil. Araç için uydu antenlerine bakınca da leon boyutlarına göre devasa ve komik sonuçlar doğuyor. İranda uydu anteni yasak olduğu için, kaçak olarak 20cm çapındaki küre uydular oldukça revaçta imiş. Bizim antenleri çöpe atıp öyle bişey çok kaba kaçmaz ama İrandan bu anten nasıl bulunur da getirilir bişey diyemem.

En güzeli iphone TV uygulamasını açıp Necvox ekrana aktarmak.
 
Konunun üstünden çok vakit geçmiş fakat bilgiye ulaşamadıysanız ben vereyim.
Aracımda Iphone üzerinden televizyon izliyorum sorunsuz nasıl olduğunu anlatayım.
Öncelikle ben Vodafone abonesiyim ve Mobil TV uygulamasını telefonuma indirdim eğer siz Turkcell'liyseniz onun da kendi uygulaması var. Her yerde bulabileceğiniz Iphone görüntü aktarım kablosu (yaklaşık 40 TL). Bunları alıp bağlayınca bitti sanıyorsunuz fakat programı açtığınızda bir görüyorsunuz ki görüntü sadece telefonda, kabloyla aktarılmamış; bunun sebebi operatörlerin bu uygulamalarda görüntü aktarımına izin vermemesi çözümü yok mu? Tabi ki var. :)
Fakat telefona jailbreak yapmalısınız öncelikle sonra da TvOutMirror2 adlı programı indiriyorsunuz Cydia'dan sonrasında sorunsuz izleyebilirsiniz.
 
walla anlatmışsın ama ben elektronikten o kadar anlayan biri değilim. b zahmet görüşmelerde yapabilecek biri varsa bu işe bir el atsın.
 
peki hareket halinde net görüntü alıyomusunuz
 
Geri
Üst Alt