Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Necati Ateş Galatasaray'da ..!

dgkndmrr

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Kas 2011
Mesajlar
3,517




Transfer döneminde Avrupa'nın önemli isimlerine göz diken; ancak beklediğini bulamayarak sınır içi haraketına başlayan Galatasaray sonunda Necati Ateş'in işini bitirdi.

Transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala Necati için Antalyaspor yönetimi ile sıkı bir pazarlığa giren sarı-kırmızılı yönetim, sonunda Necati'nin kulübünü ikna etti. Tarafların bonservis konusunda bugün öğle saatlerinde anlaştığı ve resmi evrakların hazırlandığı belirtildi.

Sezon sonunda Antalyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Necati için kulübüne para artı bir futbolcu verileceği öğrenildi. Antalyaspor yöneticileri ise Necati transferine biraz temkinli yaklaşarak “Henüz transfer bitmedi; ama sona gelindi. Birkaç saat içinde olay belli olur” açıklaması yapmakla yetindi.

NECATİ KADRODA YOK

İki kulüp arasındaki transfer görüşmeleri sürmeye devam ederken; kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Özdilek'in Necati Ateş'i çarşamba günü oynanacak Galatasaray maçının kadrosuna almaması dikkat çekti.
 
başka adam mı kalmamış alacak..ben anlamıyorum bu takımı...
 
Bonservis falan ödemeden mi almışlar diyicem hani yedek falan kalsın diye ama zannediyorum bonserviside ödenecek ilginç gerçekten:confused::confused:
 
necatinin ölüsüde diriside faydalı olacaktır.. bu zamana kadar alınmaması hataydı..
2005-2006 yılında tek başına Galatasarayı şampıyon yaptı bunu unutmadık:eek:key:
 
Geri
Üst Alt