Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ne Yazcağımı bilemedim

buracle

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Eyl 2013
Mesajlar
242
Yaş
32
Arkadaşlar lütfen sonuna kadar izleyin ve izlettirin , ben kendim telefonla konuşmamaya çalışıyorum sizde lütfen dikkat edin.
 
söylenecek tek şey..
1- sürüş esnasında telefonla yada dikkat dağıtacak hiç birşeyle ilgilenmemek
2- emniyet kemerini takmak arka koltukta dahi. benim aracımda arkada bile kemer takmak mecburi. aksi taktirde aracımı hareket ettirmem veya almam. arkadaki yolcunun güvenliğinden de sorumluyum...
 
Araç kullanmak sadece kendimizin can güvenliği değil cevremizdeki birçok kişinin de can güvenliğini korumak gerekiyor ve bunun için önlemi ilk kendimiz alacağız ve dikkatimizi dağıtacak hiçbir şeyle ilgilenmeyeceğiz.

Yeni nesil araçların bir çoğunda araçtan konuşma özelliği olsa bile kullanılmıyor ve birşey olmaz mantığıyla devam ediyoruz. İlk kendimizden başlamalıyız değişikliğe hepimiz böyle düşünürsek ancak birşeyleri düzelte biliriz.
 
Gerçekten çok küçük şeyler gibi gözükse de birileri için dünyayı zindan edebiliriz . Çok dikkat etmeliyiz
 
Allah korusun. Daha önceden seyretmiştim...
 
Geri
Üst Alt