Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ne kadar eder?

ultraslanonur

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ara 2010
Mesajlar
1,106
Arkadaşlar araç buldum sızden ıstegım fıyatı ne eder bu aracın?
2001 model bej renk seat toledo 1.6 signo plus
araçta sunroof da var 125.000 km de
boya yok ancak 2 kazası cıkıyor tramerde sagında solunda az da olsa cızıkler var
trıger ve baskı balatası gıbı agır bakımları 120.000 de degıstı.
4 lastık yenı
KN marka lpg mevcut fıyatı ne eder bu aracın?
 
hacı sonunda bulmuşsun 16v. :) gerçi 2001 de 8v değilmiydi yaw.. linki atsaydın da bizde görseydik.kazalar kaç yılında ve ne kadar harcama yapılmış..yılına göre düşün eğer yüksek ödemeler yapıldıysa değişeni vardır muhtemelen..ama bazen küçük kazalarda polisin gelmesi vesaire yüzünden sigortaya yansıyor..olmadı git bildiğin bi kaporta ustasına göster..işin ehli anlıyor neresinde ne olduğunu..
 
21-22 eder heralde, daha fazlasıda verilmez diye düşünüyorum..tabi 16v ise..
 
abı arac yabancıdan degıl kazalar ufak tıklatmalardan kaynaklanıyor arac malesef 8v :(
sen sat arabanı abi:)
 
Bu aracın maksimum ederi 19 dur (aracı görmeden yorum yapmak olmaz ama) bana göre. Alırken 11 yaşında ve 8 v bir araç alacağını unutma. Yalnış hatırlamıyorsam 25 - 26 bin gibi bütçen vardı. Şu an 2. el piyasası yüksek acelen yoksa birkaç ay bekle vede Toledo alacaksan 2003 - 2004 al derim. Ben Toledo almadan önce kriterlerimi belirlemiştim; 2004 model, signo plus yada techno, benzinli olacak diye. Tabi bu özelliklerde temiz bir araç bulmakta yaklaşık 4 - 5 ayımı almıştı ama gözün korkmasın bu iş şans işi bakmışsın bir hafta sonra bir ilan tam istediğin gibi bir araç.
 
kardeşim 2000 leonu sattın 2001 toledo alıyosun... aynı kasa aynı donanım aynı motor ne anladık bu işten... tek farkı sedan olması.. bence acele etme ve bekle piyasa bu kadar tavan yapmışken araç almak mantıklı değil... yat pusuya 2003-2004 bulursan o zaman çökersin en azından 16v ve donanım artısı olur paşa paşa binersin..
 
bende alma diyenlerdenim...aynı kasa aynı motor alma..aynı kasa farklı motor olur..o başka..
 
varol abı levent abı sinan abi dedıklerınızı dıkkate alıcam aralık ayına kadar bekleyecegım 16v alcam:)
 
Geri
Üst Alt