Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

nazara geldik. (KY Leon)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RedLine

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Mar 2011
Mesajlar
4,849
Yaş
37
gece gece haddini bilmez bi watandaşın sürtüp gecmesiyle arabamın orijinalliği bozuldu ki bu benim tahammül edemediğim bir durum. bana yardımcı olun boyasız nasıl yaptırabilirim bu bölgeyi. "maşallah araban çok güzel nazar değmesin" diyen bi arkadaş bu akşam nazar değdirdi canı sağolsun. bu gece uyku yok anlaşılan [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] yardım et senin başından yakın zamanda geçti aynı mewzu



Uploaded with ImageShack.us
 
kadirim çok geçmiş olsun. zannederim ki boyasız atlatamaz gibisin çünkü tamponla çamurluğun birleştiği yerden boya atmış gibi görünüyor..
 
gece gece haddini bilmez bi watandaşın sürtüp gecmesiyle arabamın orijinalliği bozuldu ki bu benim tahammül edemediğim bir durum. bana yardımcı olun boyasız nasıl yaptırabilirim bu bölgeyi. "maşallah araban çok güzel nazar değmesin" diyen bi arkadaş bu akşam nazar değdirdi canı sağolsun. bu gece uyku yok anlaşılan @Çöllü yardım et senin başından yakın zamanda geçti aynı mewzu



Uploaded with ImageShack.us
Çok geçmiş olsun kadirim çok üzüldüm dün gece aramışsın erken yatmıştım.. Ders arasında arıycam birazdan.. :eek:key:
Aynı yerden Aynı şekilde benimde olmuştu Ankarada varmı bu tarz bir düzeltme işlemi yapan bilmiyorum ama istanbula yolun düşerse 2 saatlik iş bu mustafa usta için çamurluk alt kısmı rötüşle halledilir boyaya gerek yok bence..
 
Lokal küçük bir boya ile halledilebilecek bir hasar. Tampon tırnağında da kırık olabilir o da halledilir. Sıkmayın canınızı Allah büyük belalardan korusun.
 
cok gecmis olsun kardesim.Biz hernekadar da elimizden geldigince arabamiza dikkat etsekte malesef karsimizdakiler ayni hassasiyete sahip olmuyorlar. Allah daha buyuk kaze bela vermesin diyelim.
 
Selçuk'un dediği gibi halledilir, bir sıkıntı olmaz...
 
kadir biz volkanın göçügü hallettirmiştik volkanın bi akrabası var bu işi yapan o na bi ulaş
 
Çok geçmiş olsun. İnsanın canı ne olursa olsun sıkılıyor ama gerçekten Allah çok daha büyük belalardan korusun..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt