Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Nazara geldık sanzıman yalan oldu...:(ACİL YARDIM EDIN...

hellchaosdead

Kayıtlı Üye
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
85
Yaş
37
:kizgin:Slm arkdasalar..Aranıza katılalı 2 hafta gıbı bır sure oldu..Aracım 2008 1,6 stylance leon..Aracım degım yerındeyse kız gıbı 97000 de olmasına ragmen tertemız..Aracı alalı bır hafta oldu yaklasık 1500 km yol yaptım..Aldıgım gun servıste brc tup taktırdım..Yakıtı gıdısı durusu yol tutusu her seyıyle mukemmel..Ortada hıc bır sey yokken dun aksam ses gelmeye basladı.Munubusculugunde vermıs oldugu tıtızlıkle bu gun ıkıtellı gungoren-bagcılar sanayı sıtesıne bı abımın aracılıgıyla ustaya gıttım..Aracın baskı balatası bıtmıs durumdaydı fakat sanzımanı soktugumuzde ayna mahrutunun dıs kırdıgını gorduk..:mad:zaten sansıman dagıldı dıye baskı balatası ı fln degıstırım dedım..Yedek parcacılarda anya mahrutunu bulamadık bulunubılecek bı yer tavsıyenız varmı?ustam alternetıf olarak cıkmacı bı kac yerı aradık..Elımızde sanzımanı verıp ondan saglamını alcaz..Sanzıman 1200 tl ..Sanzıman yagı 75ty..Triger seti tum bilyaları ıstcılıg 400 tl..Bujiler 60 tl..Kople yaglama fıltreler dagıl 180 tl..Baskı balatası 280 tl..+ herpsının toplam ıscılıgı 200 tl..Fiyat sızce nasıl yaptırmalımıyım ?Yada alternatıf bı yer onerınız..
 
Çok geçmiş olsun, moral bozucu bir durum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır muhakkak..
 
Ortak alt yapı kullanan tüm Vw grubunda aynı sıkıntı vardır, diferansiyel gezegen dişlisini kırılıyor ve şanzıman gövdesinin yan kenarına kadar da kırabiliyor. Kırılıp hasarı büyütüp yolda bırakmamış, şanslısınız, aldığınız rakam mükemmel, 6 ay önce aynı rakama temin edebilmiştik ki çıkmacı da yıllardır arkadaşımız.
 
tsk... arkadaslar..Fiyat arastırması pek yapamadı..Gittigimiz yer bı abımın eskı ıs arkadası oda usta..Bana fıyat guzel oldugunu soledı ama yınede burdakı arkadaslara bı danısmak ıstedım arac pazartesı gunu toplanacak su an servıste yatıyor zaten..Pazartesıne kadar ne bılgı toplayabılırsek kardır benım ıcın..
 
çok geçmiş olsun bütün rakamlar çok iyi daha ucuzunu bulamazsın
 
çok geçmiş olsun. fiyat güzel bence işçiliği de temizdir inşallah.
 
hocam usta dogus otodan cıkma..Bı kac arkadas servıste tanısıp ayrıldıktan sonra ozel servıslerını kurmusla..Adamlar vw cu yane..
 
şanzımanını verip çıkma almanın hiç manası yok.kırık olan dişliyi değiştirirsen 1200 yerine 200 verirsin..bana telefonla ulaşırsan daha ayrıntılı bilgi verebilirim...0507 755 83 30
 
Geri
Üst Alt