Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

navigasyon tavsiyesi

REİS38

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Şub 2010
Mesajlar
6,331
Yaş
44
Navigasyon cihazı almayı düşünüyorum radar uyarısı veren modelleride varmış galiba bunların bu özellik olursa süper olur video oynatabilmeli ve ekrani en az 4,3 inç olsun diye düşünüyorum bu özelliklere haiz veya benim bilmediğin daha farklı özellikleride içinde barındıran bütcemizi fazla zorlamayacak orta halli bir cihaz düşünüyorum bu konuda tavsiyesi olan varsa paylaşırsa sevinirim. şimdiden teşk.
 
Abi navigasyonda bence en iyisi tomtom 250-500 tl arası cihazları ama evladiyelik gibi cihaz diğerleri sıkıntı cıkarıyor modellerine bütcene göre karar verirsin abi saygılar :) Tabi mio gibi kaliteli markalarda mevcut
 
hepsi burada dan alma da ne alırsan nerden alırsan al abi:)
 
piranhanın hd ekran olanları 5 inçlik en son sürüm ondan düşünebilirsin
 
kesinlikle piranha al ben aldım geçen bi abiye mağazadaki arkadaşlar dediki bundan başkasını alma abi bi dünya sattık hepsi arızalı diye geri getirdi dedi ( vatan bilgisayar yeni showroomunda çalışanlar )
 
Geri
Üst Alt