Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Navigasyon Tavsiyeniz - Haziran 2011-

Ali

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ocak 2011
Mesajlar
1,659
Yaş
38
Arkadaşlar navigasyon almaya niyetlendim gibi.. Ama hiç bilgim yok.. Kullanan yakın arkadaşım da yok tavsiye alacağım, görüp beğeneceğim.. Nette çok satanaları inceledim sadece.. Çok pahalı bir model düşünmüyorum.. Antenli olanlar hoşuma gitmiyor pek.. Ömür boyu güncellemesi olsun istiyorum.. Aşağıya çok satanları koydum.. Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.. Bunlar dışında kullanıp memnun kaldığınız modellere de açığım..

Resimlerin üstüne tıkladıktan sonra "tam ekran" yaparak inceleyebilirsiniz..

1 - Navitech, QX-B511 Primo, 5", Yeni Nesil Navigasyon Cihazı - 278,99 TL
otdelqx-b511.jpg


2- Navitech, QX-B433 Primo, 4.3", Yeni Nesil Navigasyon Cihazı - 209,90 TL
QX_B433_Primo.jpg


3- Piranha Escape 5.0 inç GPS Navigasyon Sistemi ( Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme ) - 199,00 TL
escape4.jpg


4- Piranha Evoque 4,3 inc Navigasyon Sistemi + 128 MB DDR2 RAM + 2 Gb Dahili Hafıza + Bluetooth + FM Tra - 188,99 TL
otoue.jpg
 
next yeni primo 1.2 yazılımlı modelleri sundu..fiyatlar belirlenince incelemeni tavsiye ederim..qx 511 aldım 2gun sonra geri verdim...satış sonrası destek yok...ömür boyu harita güncelleme diye bir yalana da kanma...next cihazları incele derim..primo yazılımlılar tercihin olsun.
 
next yeni primo 1.2 yazılımlı modelleri sundu..fiyatlar belirlenince incelemeni tavsiye ederim..qx 511 aldım 2gun sonra geri verdim...satış sonrası destek yok...ömür boyu harita güncelleme diye bir yalana da kanma...next cihazları incele derim..primo yazılımlılar tercihin olsun.

next ilk defa duyduğum bir marka ama yorumlara baktım, kullananlar gayet memnun. özellikle teknik destek konusunda.. ama 2 yıl güncelleme var diyor. acaba bu güncellemeler kaç tl sonrası için..her yıl bir cihaz parasına patlamasın..qx 511 hakkındaki görüşün için sağol..
 
Bende Prinhadan yanayım, kullanmadım.. kullanan arkadaşım var memnun.. Ancak Hangisini alırsan al 5" ten küçük olmasın ekran boyutu daha küçükleri iphone kadar :eek:key:

nette gezip yorumları okuyorum bir yandan.. piranha dan geneli memnun..
 
Tom Tom da düşünebilirsin navigasyonda gerçekten başarılı bir firma
 
Navigasyon konusunda çok sıkıntı yaşamış biri olarak sana tavsiyem kesinlikle piranha alma..
biz 2 tane çöpe attık.. sefaköyde servisi var bütün Türkiyeye burası bakıyor bizzat oraya gitti kardeşiniz ve gözüyle gördü
vatandaşın ne cefalar çektiğini... Eğer arıza verirse yandın benden söylemesi.. Yazılım olarak iyi ama cihaz kalitesi bence sıfır..

TOMTOM bu sektördeki en iyilerden biri ama Türkiyede kullanışlı değil onuda denedik..
ASELSAN bir ara bir model çıkardı o süper bişeydi ama hiçbiyerde bulamadık..
Şuan GARMIN nuvi205 kullanıyoruz memnunuz ve tavsiye ederim..

Hangi cihazı alırsan al yazılımın BAŞARsoft olmasına dikkat et..
 
Geri
Üst Alt