Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Navigasyon sistemi! Tavsiyeniz?

smz

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Nis 2011
Mesajlar
254
Yaş
38
Arkadaşlar, aracıma navigasyon almayı düşünüyorum. Sizce fiyat ve kalite optimizasyonu yaptığımızda sizce en iyi navigasyon cihazı hangisi? Teşekürler.
 
duble din yani multimedia olarakmı soruyorsun yoksa portatif mi ?
 
Portatif. Mesela navitech, tomtom, garmin, telefunken, pirhana vb.
 
next ye G-525 veya next ye G-545 ...bence alınacak in iyi navi şu sıralar(Türkiye yolları için)
 
duble din hem gorunus ıcın hemde yerden kazanmak ıcın daha ıı olmazmı.? eskı teybını verıp ustune navıgasyon verıcegın parayla cok ıı bır ses ve navıgasyon sahıbı olunabılır dıe dusunuorum..

ornegın yenı cuprada bu mukemmel..
Seat Ibiza Cupra TSI Defi Gauges - YouTube
 
tr de bulsakda alsak hemen sırf cerceveler cok uyduruk oldugu ıcın teyb degısemıyorum zaten o pıoneer ı okadar arastırdımkı
 
komple bı set deıl zaten serbay abı alttakı duble nın uzerıne, fılm cekılmıs fleksı uygulanmıs o kadar. buda alttakını, alttan ışık yanmadıgı surece gızlı gozukmesını saglıyo yapımı cok basıt anlayacagın.. usttekı gostergelerde bunun gıbı.. yapım vıdeoları olacaktı bulursam koyarımm..
 
o teyb bulsam gogusu komple pıono black yaparım :D
 
alpine ın cok ıı duble ları var tercıhlerın arasında bulunsun..
 
Geri
Üst Alt