Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Navigasyon-DVD Tavsiyesi

tanilak

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Kas 2012
Mesajlar
231
Yaş
40
Arkadaşlar Merhaba,

Aracıma navigasyon almayı düşünüyorum fakat eski konuları tekrar hortlatmamak için yeni bir konu açayım dedim..

Aracım Leon 1.6 TDI Copa Plus DSG olduğundan gösterge panelinde bilgi ekranı mevcut ve Bluetooth, şarkı isimleri, radyo gibi bilgileri RCD310 desteği ile göstergede bulunan araç bilgi ekranında görebiliyorum, almak istediğim cihazın da ekranı etkilemeden çalışmasını ve yine bu bilgileri önümdeki ekranda görebilecek şekilde olmasını istiyorum.

Model olarak 8 inç olan ekranları pek beğenmedim çünkü orjinal gibi durmuyor, 6.5 ve 7 inç olanlar bu yüzden tercihimdir.

Cihaz internete de girebilirse muhteşem olur :) internete girebilen cihazların yol trafik bilgisini de alıyor olması bu yüzden baya önemli bence.. Cihazın ekranında park sensörü, klima gibi bilgilerin görünmesi gerekiyor ve türkçe dil desteği de olmalı..
 
telefonla iletişime geçersen murat ile görüşüp detaylı bilgi alabilirsin ellerinde yoksa bile kısa sürede temin edebilirler diye düşünüyorum..

teşekkürler, foruma da yararı olması açısından açtıkları konuya yazıp bir sorayım en iyisi..
 
Geri
Üst Alt