Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Nasıl bir memlekette yaşıyoruz bu kadarda sorumsuz olunmaz ki!

-scorpion-

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Tem 2013
Mesajlar
45
Yaş
33
Evin sokağında park halinde duran araca gel sen çarp, sürt sonrada hiç bir şey olmamış gibi çek git! Arkadaşlar sinirlenmemeye çalışıyorum ama bu kadar da sorumsuzluk olmaz ki. Müslüman bir memlekette yaşıyoruz sorsan hepimiz elhamdülillah müslümanız derler ama ne bir kul hakkından haberdarlar ne de insanlıktan. Fatih arkadaşımızın açtığı konudaki hadisenin neredeyse aynısı denebilecek bir olay ama benim şansıma mı artık nasibime mi bilemiyorum çarpan kişi piyasada yok, aksi gibi civarda da hiç kamera yok. Ben en ufak bir tampon lekesi için şahsı bulamadım diye sileceğine numaramı bırakıp giderken adam aracımın üzerine karaktersizliğini bırakıp gitmiş. Fazla uzatmadan Allahından bulsun diyorum. Bu naneyi yiyen belki rahattır kimse görmedi diyordur kurtarttım diyordur ama Allah büyük yapan elbet hesabını kula vermesede yaratıcısına verecek.
Arkadaşlar yer KONYA/Seydişehir, aracım 2013 İbiza Style, bu hadise başıma geldi ve işin masraf boyutu bir tarafa asıl canımı sıkan vurdum duymazlığı oldu akabinde de temizlemesi bana kaldı. Yüzeysel ve fiziksel hissedilecek(hafif keskin çökük) oluşmuş. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Araç tam kaskolu, sanayiye yada servise henüz gitmedim zira servisinde zaten muamelesini tahmin edebiliyorum az çok. Sizce aşağı yukarı ortalama masraf ne çıkar ve ne yapmamı önerirsiniz? Akşam ve bu sabah işe geldiğimde çektiğim resimler;
20151227_171314[1].jpg
20151229_074812[1].jpg
20151229_074804[1].jpg
20151229_074800[1].jpg
 
Gecmis olsun kardesim ne yazikki bu tur olaylar herkesin basina geliyor allah beterin den saklasin


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
gunaydın boşver sinirlenme :) hiç elleme boyasız göcükcüler vakkumla 2 dk da hallolur boyaya da gerek yok pasta cila özel ilaçlar vs. düzelir gider.tatlı bi göçük oluşmuş sanki....geçmiş olsun
 
çok geçmiş olsun büyük birşey değil.Ben burada 100 TL ye yaptırırım ama Konya da ne alırlar bilemem.Hasar kaydı çıkarma bence arabada.boya olsun istemezsen Kaportacı çektirir boyacıda ufak bi üstüne beyaz renk macun attırırsın çok sırıtmaz.
@-****rpion-
 
miillet y..... senin suçun yok..ama kaskoya sigortaya bulaşma zaten ateş pahası kendin yaptır.3 kuruş menfaatin olcak 10 kuruş alcaklar diğer taraftan.geçmiş olsun.
 
Geri
Üst Alt